INITIERE IN SISTEMUL AMA DEUS

e4e253f7c403ff17f4e6ce8ea48a16b5-rimg-w718-h720-gmir.jpg Sistemul samanic de vindecare utilizat de indienii Guarani, din Brazilia, a fost oferit occidentalilor de Alberto Aquas, dupa ce s-a aflat o lunga vreme în contact cu tribul Kayowa. Indienii Guarani traiesc intr-o stransa legatura cu natura si cu Creatorul, iar sistemul de vindecare Ama Deus („Il iubesc pe Dumnezeu!“), prin simbolurile sale multidimensioale, ofera o deosebita legatura cu lumina divina. Nu este necesara cunoasterea/initierea in alte sisteme. Fiind eminamente un sitem de vindecare - auto-vindecare si vindecare a altor fiinte - tehnicile sistemului te pot ajuta in procesul de vindecare la nivel emotional si fizic, poate ajuta la venirea pe lume a copiiilor, pentru a primi daruri spirituale, pentru a accesa informatii din Cronica Akasa. Mai multe detalii vei primi in cadrul sesiunii de initiere.

Pentru indienii Guarani nu exista „boala“. Totul este spirit si numai forte externe pot provoca dezechilibrele care apar. Cand o astfel de forta (spirit sau energie nedorita) este indepartata, corpul este readus in starea de echilibru. Conform sistemului lor de cunoastere, puterea de a le indeparta vine de la o unica Forta. Ei sunt simple „canale“ prin care energia vindecatoare este transmisa.

Calauza: Floriana Ungureanu

Daca doresti sa primesti acordajul in acest sistem terapeutic te rugam sa complétez formularul si te vom contacta ventru detalii:

NUME *
NUME