curs ingeri.jpg

Acest curs este calauzit, ghidat de Arhanghelul Mihail caruia ii aduc aici si acum recunostinta mea. Acest curs se desfasoara in 2 module, primul modul este o introducere in Lumea Entitatilor Angelice cat si Tehnici de Lucru si Conectare cu Ingerul tau pazitor, al doilea modul implica tehnici de curatare si protectie, tehnici de terapie si vindecare si pratica de lucru cu cardurile angelice. Primul curs are loc in data de 7 septembrie iar al doilea modul se va desfasura in data de 8 septembrie, incepand de la ora 18.30.

Vom lucra cu energia vindecatoare a catorva Arhangheli - Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Arhanghelul, Rafael, Arhanghelul Uriel, Arhanghelul Chamuel si a Ingerului Pazitor al fiecarui participant. Iata structura cursului:

MODUL 1

Introducere

Ce este energia angelica? Care este utilitatea ei in univers? De ce avem nevoie de ingeri, care este rolul ingerilor in viata noastra? Despre ingerii pazitori si si Ingerii ghizi pe care fiecare ii primeste in functie de misiunea ce o are de indeplinit.

1. Relatia cu ingerul pazitor

Care este rolul ingerului pazitor?Care sunt ghizii tai, acele entitati angelice care colaboreaza cu ingerul pazitor in indeplinirea misiunii personale.

Meditatie de a comunica cu ingerul pazitor.

Mesaje de la ingerul tau pazitor -live channeling pentru a primi mesajul prioritar pentru fiecare participant in parte. 

MODUL 2

1. CURATARE SI PROTECTIE

Tehnici de curatare a entitatilor de joasa vibratie. Tehnici de curatare energetica, taierea legaturilor, trimiterea in lumina a entitatilor parazitare. In cadrul acestor tehnici vom lucra cu Arhanghelul Mihail si Metatron.

Live chaneling cu Arhanghelul Mihail.

2. TERAPIE SI VINDECARE

Tehnici de curatare de ganduri si programe mentale, afirmatii pozitive, meditatie cu Arhanghelul Uriel.

Curatarea, recuperarea si vindecarea sufletului cu Arhanghelul Rafael, meditatie cu Rafael. 

Terapia prin iubire cu Arhanghelul Chamuel. Meditatie cu Arhanghelul Chamuel.

3. CITIRI ANGELICE

Folosirea cardurilor in interpretarea mesajelor divine de la Ingeri. Vom invata sa realizam citiri angelice.

Pentru fiecare modul prin tragere la sorti, unul din participanti va primi in dar o sesiune de channeling cu Ingerul sau pazitor.

GHIDUL CURSULUI: Loredana Caradimu, mai multe detalii aici: http://www.centruldoor.com/loredana-caradimu/

Acest curs are loc de 2-3 ori pe an, daca esti interesat sa participi poti completa formularul de mai jos pentru a-ti rezerva un loc iar cand se programeaza cursul vei fi informat printr-un e-mail.

NUME *
NUME