kuan yin.jpg

INITIERE IN FLACARA COMPASIUNII

 

Aceasta initiere o primesti gratuit si ai dreptul sa faci initieri mai departe celor care doresc. In aceasta perioada manifestarea compasiunii pe planeta este unul din obiectivele importante astfel incat sa atingem niveluri de constiinta /frecventa mai inalte. Initierea in plan subtil este oferita de Zeita Compasiunii: Kuan Yin. Initierea se poate face la distanta, deci daca doresti sa primesti initiere te rugam sa completezi formularul de mai jos si una din cele 3 calauze ale centrului DOOR te va anunta cand o vei primi astfel incat sa stai intr-o stare de receptivitate.

Flacara iti va fi activata in palme si in coroana, de unde o vei lasa sa te strabata si sa coboare prin picioare, in inima Mamei Pamant.


Rolul ei , al energiei flacarii compasiunii, este acela de a alchimiza in structurile tale tot ceea ce te tine in separare si departe de a manifesta #compasiunea in toate aspectele vietii tale, si fata de tine, in primul rand, pana ajungi sa o intruchipezi si sa reprezinti o sursa a compasiunii in acest plan. Lucreaza astfel la nivel subtil, fara ca tu sa-ti dai seama constient sa-ti dizolve conflictele interioare ce creaza situatii conflictuale in realitatea/relatii tale.

Vei fi rugat ca dupa initiere sa folosesti aceasta initiere in a ajuta planeta Pamant, trimitand flacara compasiunii catre sufletul Mamei Pamant cat de des poti.


AUM TAT SAT! AUM TAT SAT! AUM TAT SAT!

Pentru a primi initierea te rugam sa completezi formularul de mai jos:

NUME *
NUME