VESMANT.jpg

INITIERE IN "VESMANTUL SFANTULUI DUH"

"VESMANTUL DUHULUI SFANT" reprezinta primul grad al Initierilor Sfintei Treimi - sistem revelat prin chanelling, a carui energie te pune in armonie cu energia creatoare a Universului, cu Logosul primordial, cu energia pe care Sfanta Treime o genereaza continuu si din care se creeza lumile.


Acordajul iti faciliteaza canalizarea fluxului acestei energii si se recomanda tuturor celor care folosesc ca instrument de lucru gandul, cuvantul sau manifestarea artistica – terapeuti, instructori, profesori, indrumatori, speakeri, traineri, coach, lideri de orice tip, artisti, scriitori, dar si toti cei care simt dorinta de a creea in acord cu divinitatea si de a lasa Adevarul si Voia divina sa atinga fiecare suflet cu care intra in contact direct sau intermediat, prin creatiile si emisiile lor.

ANIMA CHRISTI.jpg

INITIERE IN "ANIMA CHRISTI"

 

ANIMA CHRISTI reprezinta al doilea grad din Initierile Sfintei Treimi - sistem revelat prin channelling, iar esenta energiei acestui grad o reprezinta transformarea inimii tale spirituale si punerea ei in rezonanta cu energia christica. Este energia prin care tot ce se regaseste in acest Univers vibreaza la un ison, este acel ceva care ne uneste pe toti intr-un suflet unic.

Vei deveni un generator al energiei Fiului in fiecare celula a acestui mare sistem din care esti parte.

POARTA TATALUI.jpg

POARTA TATALUI repezinta al treilea nivel si ultimul din Initierile Sfintei Treimi - sistem revelat prin channelling. Esenta acestui nivel o reprezinta activarea capacitatii tale de a comunica direct cu Creatorul a Tot Ceea ce Este si de a ajunge sa manifesti intelepciunea si voia divina, folosind simbolul tau personal de conectare pe care il vei primi in meditatie.

Daca doresti initiere in acest sistem, te rurgam sa completezi formularul de mai jos si te vor contacta pentru a stabili detaliile intalnirii:

NUME *
NUME