41144524_10214059955707089_3071500545534459904_n.jpg

Loredana Caradimu

Fondator Centrul DOOR

Dupa 20 ani de experiente intense in domeniul comunicarii am inceput sa simt ca drumul meu se indreapta spre cautari in interiorul meu. In ultimii ani am lucrat cu energia Reiki in diferitele sale sisteme, am invatat semnificatia Mandalelor, m-am initiat in Terapia cu Ingeri si am simtit puterea iubirii in atelierele All Love cu Patrick Zeigler si Vlad T. Popescu. Am experimentat puterea de a-mi decodifica convingerile si a intelege ce se ascunde in spatele lor cu Thetahealing.

M-am descoperit pe mine, si o fac zi de zi, prin diferite sisteme sub indrumare a minunatilor maestri pe care i-am intalnit si carora le sunt recunoscatoare.

Am inteles ca mai mult decat orice suntem aici pe acest pamant pentru propria noastra evolutie spirituala si modul in care ne manifestam ca oameni are un impact semnificativ in viata pe care o avem noi, dar si la nivelul intregii umanitati.

Suntem creatori si experimentam propria noastra creatie in fiecare zi, de aceea cu cat constiinta noastra se inalta spre iubire, bucurie si pace reusim sa contruim o lume minunata in noi si in jurul noastru. Si acest lucru se intampla atunci cand iti deschizi sufletul si ai curajul sa calatoresti in acest abis.

Misiunea mea la DOOR este sa calauzesc drumul celor care-si doresc sa paseasca in aceasta minunata aventura imbinand resursele lor creative si metodele terapeutice experientiale de investigatie a sufletului.

Pace.