melchisedek.jpg

ORDINUL LUI MELCHISEDEK

LORDUL Melchisedek este ghidul spiritual al Centrului DOOR. 

Iata aici mesajul sau :http://www.centruldoor.com/news/

Cateva informatii despre acesta initiere si ce semnifica ea:


Ordinul lui Melchisedek este un grup al Inteligenţelor Universale, aflat sub conducerea Creatorului Divin, care administrează Darurile lui Shekinah, adica darurile lui Dumnezeu care alchimizeaza prin Duhul Sfânt - Cuvantul, Logosul primordial, energia creatoare, forma moleculară a Universului interior, transformand astfel toate aspectele existentei.
Cei din Ordinul lui Melchisedek sunt Fii ai Luminii care au ales sa vină în trupuri şi să dovedească suveranitatea lui Dumnezeu cel Prea Înalt, lucrand la aplicarea adevărurilor si legilor lui Dumnezeu in Creatie, astfel încât modelele arhitectonice ale Raiului să poată fi construite pe Pământ.

Ordinul lui Melchisedek este Preoţia Hirotonisită a Dumnezeului Universal, iar Melchisedek - Veşnicul Stăpân al Luminii, se ocupa de organizarea Lumilor Divine, inclusiv a Pământului, sprijinind si coordonand procesul de transformare si purificare prin Lumina Christica Vie! 


Preoţia lui Melchisedek a fost stabilită pe Pământ acum aprope 4000 de ani si de atunci s-a aflat continuu in serviciul umanităţii, imbracand diverse forme în diferitele civilizaţii ale Pământului.
Melchisedek, menţionat în Vechiul Testament, a făcut parte din numeroase Şcoli ale Misterelor de-a lungul istoriei omenirii (ca membru al acestora a scris Cartea lui Iov, a înfiinţat Şcoala Profeţilor şi anticul Ordin al Esenienilor).
Melchisedek este Fiinta divina care a instruit toţi marii iniţiaţi: Hermes Trismegistos, Orfeu, Pitagora, Moise, Platon, Zoroastru, Buddha, Isus si, se spune, ca este singurul care poate dărui ultimele niveluri ale adevăratei iniţieri.
Biblie, Evrei 6: 19-20: " Nădejdea pe care o avem ca o ancoră a sufletului, neclintită şi tare, intrând dincolo de catapeteasmă. Unde Iisus a intrat pentru noi ca înainte mergător, fiind făcut arhiereu în veac, după rânduiala lui Melchisedek."


Melchisedek este acel aspect al lui Christos ce lucrează în mod specific cu Fiinţele Luminii care se află în serviciul Pământului şi al altor planete, de la un capăt la altul al Creaţiei, fiinte care servesc Planul Divin prin încarnare, lucrând ca profesori si indrumatori spirituali.


Etapele de initiere in Ordinul lui Melchisedek, in varianta transmisa prin chanelling de catre insusi Melchisedek, sunt:
*Initierea ca Preot Calauza
*Initierea ca Abate
*Initierea ca Episcop
*Initierea ca Papa

Calauze  : Loredana Caradimu, detalii despre calauza aici: http://www.centruldoor.com/loredana-caradimu/

In cazul in care doresti sa primesti initierea in Ordinul lui Melchisedek poti urmari cand organizam aceasta Initiere in activitatile lunare ale Centrului sau poti sa organizezi ceremonia de initiere la nivel individual. Pentru a ne transmite intentia ta de a organiza o ceremonie de initiere individuala completeaza formularul de aici.

NUME *
NUME