maria-magdalena-600x600.jpg

SESIUNI INDIVIDUALE DE CHANNELLING CU MARIA MAGDALENA,

DESPRE RELATIA DE CUPLU

 

In cazul in care sunt elemente in relatia ta actuala pe care doresti sa le intelegi din alta pespectiva, sa descifrezi lectiile, sa primesti sfaturi practice, potrivite relatiei tale, putem organiza o sesiune de channelling cu Maria Magdalena.

Maria Magdalena este Maestru Inaltat ce are ca misiune iubirea, iubirea manifestata in relatiile de cuplu, flacarile gemene si te poate ajuta cu intelesuri ce se vad din perspectiva divina. Poti pune intrebari specifice legate de tipul de relatie pe care o ai cu partenerul/a ta, ce ai tu de invatat din relatie, cum poti ajuta, cum poti sa contribui la imbunatatirea relatiei, daca relatia este in conformitate cu Voia si Planul Divin. 

Daca doresti o sesiune individuala te rog sa completezi formularul de mai jos. Sesiunile se desfasoara pentru cei din Bucuresti, sau care se pot deplasa in Bucuresti, la sediul DOOR sau se pot desfasura on-line pe Facebook Messinger Video sau Whats up video, pentru cei ce se afla in alte orase sau in strainatate. 

Costul sesiunii este de 88 lei si durata de aproximativ 45 de minute.

Ghidul terestru: Loredana Caradimu, detalii aici:http://www.centruldoor.com/loredana-caradimu/

Pentru inscrieri, clarificari poti suna la 0747497133.

In urma inscrierii tale vei primi un e-mail pentru a stabili detaliile sesiunii.

Aici un mesaj transmis despre flacarile gemene: http://www.centruldoor.com/news/2016/10/20/mesajul-mariei-magdalena-despre-flacarile-gemene-de-pe-pamant

Te asteptam alaturi de noi!

NUME *
NUME