shamballa.jpeg

INITIERE SHAMBALLA MULTIDIMENSIONALA

 

SHAMBALLA MULTIDIMENSIONALA ESTE UN SISTEM DE VINDECARE SI DE EVOLUTIE SPIRITUALA

Vindecarea Multidimensionala Shamballa este un sistem complet de vindecare atat pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, cat si prin faptul ca suma energiilor ei lucrează pe mai multe niveluri.

Actiunea energiilor Shamballa se manifestă nu numai la nivel mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibraţii ale corpului energetic.


Energiile cu care lucreaza sistemul Shamballa:

Forta Universala a vietii (recunoscuta adesea sub numele de Reiki); Energia Mahatma, a spiritului liber; Energia Maestrilor Ascendenti; Energia Constiintei Hristice; Energia Arhanghelului Mihail; Energia argintiu-violeta a lui Saint Germain;  Energia data de Merkaba; Energia data de tehnicile sacre Merkaba; Energia data de cele 352 de simboluri folosite în acest sistem.

EFECTUL ENERGIEI SHAMBALLA IN VIATA NOASTRA

Dupa ce veti fi acordat la frecventa de lucru superioara a energiei Shamballa si dupa o anumita perioda de practica veti simti cum curge prin voi doar iubire neconditionata, care se extinde spre toate fiintele vii, spre întreaga umanitate si catre intregul Univers.

Atunci putem spune ca am inteles energia Shamballa impreuna cu toate componentele ei. Veti experimenta zilnic aceasta iubire neconditionata, iar ea va fi ingredientul magic care va va schimba lumea si perceptia pe care o aveati asupra acesteia.


Dincolo de ceea ce se preda in cursul Shamballa este important pentru a integra aceasta energie sa fim cinstiti cu noi insine si sa alegem o cale a intelepciunii, sa fim in adevar cu noi insine in toate aspectele vietii noastre.

REPERE ISTORICE
Maestrul Ascendent Saint Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri menit sa ajute la ridicarea vibratiilor spirituale ale tuturor fiintelor. El a format un grup de invatacei numit “Aspirantii" care, inainte de cataclism, si au urmat maestrul si au parasit Atlantida pentru a se stabili in Tibet.

Ajunsi acolo au incercat sa-si continue munca de ridicare a constiintei spirituale insa se pare ca modul in care oamenii au intrebuintat energia si invataturile nu au fost in folosul comunitatii. De aceea doar recent,  Maestrul Ascendent Germain I-a ales pe John Armitage, cunoscut si ca Hari Das Melchizedek, pentru ca sa inceapa sa impartaseasca lumii indelung tainuitul sistem de vindecare. Asa se face ca a iesit la iveala un sistem cu peste trei sute de simboluri, care pana in vremurile noastre nu a mai fost disponibil pe Pamant in forma lui integrala. 

Acest sistem are 4 grade (al 4-lea este si maestria). 

Pentru a organiza o sesiune individuala de initiere te rog completeaza formularul de mai jos si te vom contacta:

NUME *
NUME