Back to All Events

"IMPREUNA DE CRACIUN" . UN MOMENT SA NE CONECTAM LA ENERGIA RECUNOSTINTEI.

PETRECERE DE CRACIUN LA DOOR!

BUCURIA DE CRACIUN SA NE INVALUIE PE TOTI!

CLINCHETUL DE CLESTAR AL CLOPOTEILOR SA NE ADUNE INGERII LA UN LOC SI SA STAM LA SFAT!

Se apropie Craciunul, un minunat moment in An. Un moment binecuvantat in care Dumnezeu si-a trimis Fiul sa ne ajute sa ne Inaltam, sa avem incredere ca se poate, ca toti avem o sansa sa ne desavarsim si ca numai de noi depinde acest lucru.

E un moment bun sa trecem in revista anul 2015, sa multumim cu recunostinta pentru toti oamenii din viata noastra, pentru toate situatiile care ne-au fost date, toate un ajutor sa ne ridicam in Lumina, sa ne conectam la Iubire, Bucurie si Pace.

Ne dorim ca la aceasta petrecere sa bem un ceai cald, un vin fiert cu scortisoara, sa ne umezim sufletele cu amintirile care ne-au imbogatit, sa intelegem mai bine lectiile pe care le-am invatat.

  • Ce a insemnat pentru tine anul 2015, un bilant, si spune una, maxim doua din lectiile invatate
  • Meditatie/rugaciune de recunostinta pentru ce ne-a oferit anul 2015

Ne pregatim sa primim Noul An asa cum se cuvine in viata noastra :

  •  Lista de dorinte pentru 2016 – cum sa-ti faci proiectul pentru anul ce vine
  • Meditatie pentru a da in primire a listei de dorinte catre entitatile divine superioare
  • Mesaje de la Ingeri pentru anul care vine- Carti Oracol si Ravase 

 

De asemenea dorim ca fiecare din participanti sa daruiasca un cadou si sa primeasca unul, sa lasam acest flux minunat de energie si bucurie sa fie armonizat la incheierea anului.

Asa ca va asteptam cu drag la sfat de seara, cu un cadou si cu inima deschisa sa primiti binecuvantari si cadouri din partea DOOR si a participantilor la tombola SECRET SANTA.

Vom avea la DOOR ornamente de Craciun create de Asociatia Hraniti Copiii, achizitionarea lor va ajuta acesti copii cu o situatie financiara si emotionala dificila.

Pentru participare va rugam sa aduceti un cadou pentru tombola in valoare de 25 lei si sa va inscrieti la e-mail: dor@centruldoor.com sau la 0747497133. Puteti sa va inscrieti si completand formularul de mai jos.

Craciun Fericit!

NUME *
NUME
Earlier Event: December 16
DARURI DIVINE
Later Event: January 11
CURS QI GONG