Back to All Events

SOUL LAB. PENTRU O "STIINTA A SUFLETULUI"

VA INVITAM LA UN CERC DE CERCETARE

 A SUFLETULUI

Avem suflet? Pe bune… dar nu ne invata nimeni acasa sau in scoala despre asta. Invatam sa mergem, sa gandim, sa vedem si in general sa ne folosim de toate organele noastre. Dar despre suflet nimic. Dar exista momente, in viata de zi, in care apar asa de nicaieri expresii deja firesti despre acest suflet…"stai sa-mi trag nitel sufletul" sau atunci cand te superi pe cineva drag, sau poate dispare din viata ta spui, asa normal, ca "ma doare sufletul". 

Asa ca Ce este sufletul? Avem sau nu avem? Cum functioneaza el? Poti  sa-l vezi sau ramane ceva invizibil…Avem de clarificat destul de multe aspecte despre acest subiect atat de interesant si extrem de actual, pentru ca parca zi de zi ti se spune ca trebuie sa fii fericit si parc cumva ai inteles ca nu e o stare a mentalului ci vine din alta lume, cea a simtirii. 

Ne dorim sa formam o echipa de dezbatere, de analiza si cercetare a SUFLETULUI din toate perspectivele posibile, din ce altii au scris si experimentat cat si din propria noastra intelegere si calatorie in aceasta lume necunoscuta.

Scopul final pe care dorim sa-l atingem este acela de a redacta impreuna un CURS, poate un MANUAL si sa devenim activisti ai invatarii despre suflet inca din scoala. Asa cum se invata despre tot ce misca in univers, cred ca e momentul sa discutam cu copii, tinerii in unitatile de invatamant despre SUFLET.

Asteptam inscrieri de a participa la acest CERC, ne dorim ca cei inscrisi sa ne expuna punctul lor de vedere, intr-o maniera non-formala. 

Va asteptam sa contribuiti la acest subiect extrem de drag noua si va rugam sa va inscrieti in SOUL LAB. 

De la suflet la Suflet!

NUME *
NUME
Earlier Event: December 6
CURS WUJI GONG
Later Event: December 9
GRUP DE VINDECARE PRIN SUNET