Back to All Events

GRUP DE VINDECARE PRIN SUNET

Este o sesiune de vindecare speciala. Vom face o tehnica de vindecare a organelor interne si a unor afectiuni specifice de sanatate, folosind o piesa foarte puternica de la Tom Kenyon (The Golden Orb) si vom asculta mantra lui Buddha al Medicinei, timp in care eu o voi rosti mental de 108 ori pentru participanti si pentru persoanele dragi care ne-au cerut sa ii ajutam practicand si pentru ei.

Participarea este gratuita, dar daca vreti sa oferiti ceva in schimb, va rog sa oferiti si altor oameni informatii despre sanatate si vindecare, despre muzica vindecatoare oferita in dar de Tom Kenyon, despre importanta impamantarii, importanta hidratarii si felul in care uleiurile esentiale pot inlocui unele medicamente, importanta privitului in soare la rasarit si alte lucruri simple si usor de aplicat.

Toti cei care au o afectiune serioasa sunt bineveniti (si putem sa ii ajutam si de la distanta daca nu pot veni fizic).
Pentru persoanele care vin doar din curiozitate: intrucat este o meditatie foarte avansata, ceva destul de intens si dureaza 40 de minute doar meditatia, va rog sa ma sunati inainte ca sa vedem daca vi se potriveste si ce experienta aveti.
Totusi, este perfect OK ca participantii sa se intinda la un moment dat daca nu reusesc sa stea 40 de minute cu coloana dreapta. Important e sa ramanem deschisi pentru a ii ajuta in acest fel si pe ceilalti.

PROFESOR:  Dan Mihaescu
Instructor de Qigong, meditatie si Wuji Gong
Practicant Reiki, Karuna si All-Love / Seichim, Autor www.neiqigong.ro

 

Pentru acest grup, detalii numai la telefon: 0745 151 227
Pentru alte cursuri pe care le organizez: dan@neiqigong.ro

Earlier Event: December 7
SOUL LAB. PENTRU O "STIINTA A SUFLETULUI"
Later Event: December 16
DARURI DIVINE