Back to All Events

Programul "REIKI, PAS CU PAS"

La final de ianuarie, la DOOR e sarbatoare! Un nou program Reiki, pas cu pas se ofera celor interesati sa paseasca pe calea Luminii, a vindecarii si echilibrului. 

Ce este Reiki: 

  • Reiki este o cale de evolutie spirituala, poate cea mai accesibila si eficienta, care ofera oamenilor accesul la Sursa universala de energie (Ovidiu Dragos Argesanu) 
  • Tehnicile Reiki au un potential urias, pentru ca ofera sanatate si implinire spirituala, dar si clarviziune, contact cu ghizii spirituali, utilizarea puterii mintii (Vlad T.Popescu, Calea Reiki, www.sfat.info) 
  • Reiki este in primul rând o practica spirituală de (auto)vindecare. Tratamentele Reiki produc reechilibrarea sistemelor vii si se pare ca oferă organismelor posibilitatea de a-si reactiva mecanismele proprii de autovindecare (Mihai Albu - Reiki, o metoda practica).

  In ce consta programul Reiki, pas cu pas:

1. Curs (sambata, 30 Ianuarie): acordaj (inițiere)+ ce este si cum poti aplica Reiki in viața de zi de zi

2. Asistenta in aplicarea tehnicilor Reiki timp de 21 de zile - include seminarii săptămânale de lucru (in fiecare joi) si asistenta individuală la cerere

3. Evaluarea eficienței aplicării Reiki in viața personală - inainte si dupa pașii 1 si 2.

Ce ai de câștigat participând la programul Reiki, pas cu pas:

 Tratarea corpului fizic: 

 - imbunătățirea somnului

 - o digestie mai buna

 - imbunătățirea memoriei 

 - diminuarea stării de oboseala

 - o stare generală mai buna

 Tratarea corpului emotional:

 - diminuarea starilor de anxietate si/sau de depresie

 - creșterea stimei de sine

    Tratarea corpului mental:

- o mai buna gestionare a gandurilor,

- cresterea capacitatii de concentrare

- mindfulness (a fi prezent aici si acum) 

La finalul celor 21 de zile vei deține o metoda  de gestionare a nivelului stresului zilnic si de îmbunătățire a stării de bine si vei fi capabil sa faci tratament Reiki nu doar tie ci si altora. 

Participarea la programul Reiki, pas cu pas, presupune:

• sa fii dispus sa îti îmbunătățești starea de bine 

• sa îti aloci o jumătate de zi pentru a participa la curs (Sambata, 30 ianuarie 2016) si apoi, timp de 21 de zile, aproximativ 45 minute pentru a lucra individual Reiki

• o investiție de 110 lei ( include cursul, doua seminarii si sesiunile individuale de evaluare)

Care au fost rezultatele evaluarii la prima editie a programului :

 diminuarea nivelului de stres, conform Perceived Stress Questionaire (Levenstein&colaboratorii, 1993): dupa primele 21 zile, participantii cu stres intens au atins un nivel de stres moderat, iar dupa 90 zile de lucru cu energia Reiki (autotratament, seminarii practice saptamanale si initiere gradul 2), 30% din participanti a ajuns la un nivel de stres redus (vezi testimoniale).

 Efecte ale lucrului cu energia Reiki, simtite de participanti:

- stare de pace si relaxare profunda imediat dupa initiere

- somn bun, linistitor („nu ma mai trezesc peste noapte”)

- mai multa incredere in fortele proprii

- diminuarea starilor de anxietate

- mai multa energie pe parcursul zilei 

- diminuarea starilor de agitatie si nervozitate

- conectarea la prezent

- rezolvarea unor probleme de sanatate (tendinite, migrene)

Testimoniale:

 T.I.A. ( Manager vanzari, 40 ani), stres major inainte de inceperea programului:

  „Am ajuns la Reiki din dorinta de a evolua spiritual si aproape inconstient pentru ca sufeream de atacuri de panica. Nu imi imaginam de forta energiei care exista in mine, nu imi imaginam ca ma pot vindeca fara medicamente si medici si ca totul este atat de la indemana si atat de simplu. In Reiki nu ai nevoie de puteri supraomenesti, nu trebuie sa ai talent, trebuie doar sa ai mintea si sufletul deschise pentru ca lumina sa intre si sa iti curete corpul, mintea si sufletul. In cele 21 de zile de dupa prima initiere am simtit usurare, bucuria de a trai, incredere in fortele si gandurile mele. Mai apoi am constatat ca prin autotratament au inceput sa dispara migrenele de care sufeream si din cauza carora ajunsesem ani in urma la neurochirurg, care m-ai spus doar ca sunt migrenoasa si ca nu exista un tratament pentru asta, am renuntat la vizitele la endocrinolog care imi spunea ca e imineta o interventie chirurgicala de scoatere a tiroidei si am renuntat la antidepresive pentru atacurile de panica. Acum ca scriu imi dau seama de pasii uriasi pe care i-am facut pentru mine. Totul intr-un timp scurt, cu deschidere si cu bucuria de a trai in pace cu tine si in echilibru cu mediul in care traiesti”. 

Florentina C. (44 ani, domeniu IT ), stres mediu spre scazut inainte de inceperea programului: 

    „Initierea am simtit-o profund, in fiecare celula. Mi-am simtit corpul fizic pulsand, inconjurat de lumina, pace, frumusete, armonie. Am simtit ca sunt mai mult decat o simpla masa anatomica aruncata in valtoarea vietii. Am simtit ca sunt ocrotita, iubita. Am simtit ca sunt puternica, libera.  In 21 de zile de autotratament - am simtit ca ma curat, ca ma purific, ca ma incarc, ca ma ridic. Meditatia impreuna cu autotratamentul m-au ajutat sa imi recapat increderea in mine si in ceilalti, sa invat sa traiesc constient, in prezent, sa-mi elimin constient pornirile negative de agresivitate, invidie, tristete, frica. Crescand vibratia, am inceput sa vad in jurul meu schimbari majore: unele persoane negative au disparut, persoanele apropiate au devenit mai bune, mai frumoase, mai luminoase.  Am inceput sa vad mai mult frumos in jurul meu (era mereu acolo, dar nu-l vedeam). Am inceput sa iert si sa ma iert. Am inceput sa-i iubesc mai mult pe oameni si sa ma iubesc. Tendinita la umar (3 fisuri la umarul drept, 4 infiltratii) mi-a trecut incet-incet, fara fizioterapie, ci doar cu autotratament mai profund in zona respectiv”. 

Programul Reiki, pas cu pas este sustinut de Laura Liciu, profesor (maestru) Reiki Usui non-traditional.  Linia de initiere a Laurei: Mikao Usui – Chukiro Hayasi – Hawaio Takata – Philis Ley Furumoto – Lee Farmer – William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – Ovidiu Dragos Argesanu – Laura Mihaela LICIU

MAI MULTE DESPRE LAURA LICIU AICI: http://www.centruldoor.com/laura-liciu/

Înscrierea in programul Reiki, pas cu pas o puteți in formularul de mai jos sau la adresa de e-mail: liciulaura@yahoo.com, pana la data de 25 Ianuarie.  Lamuriri suplimentare le puteti obtine pe mail, aceeasi adresa, sau telefonic, 0722 512 035.

NUME *
NUME
Earlier Event: January 29
GRUP DE RUGACIUNE
Later Event: February 3
GRUP DE LUCRU "ALL LOVE"