Back to All Events

CONSULTATII AYURVEDICE

Demersul ayurvedic incepe cu incadrarea tipologica a persoanei consiliate pe baza a trei chestionare personalizate , corespondente cu cele 3 tipologii ayurvedice fundamentale (Vata, Pitta si Kapha). In final, se acumuleaza un punctaj pe baza raspunsurilor oferite in afirmatiile din chestionarul ayurvedic, oferind posibilitatea consultantului ayurvedic de a incadra tipologic persoana in cauza.

Ulterior se discuta cu pacientul aceste raspunsuri, realizandu-se interpretarea si recomandarile specifice, toate avand rolul de autocunoastere si armonizare a fiintei in cauza. Aceste chestionare se pot repeta periodic la minim 4 luni distanta, putandu-se constata anumite modificari calitative, in sensul ameliorarii anumitor probleme pe care pacientul le-a prezentat initial.

La recomandari se pot enumera: plante cu rol armonizator, terapii posturale, aromoterapie, dieta corespunzatoare dosha-ei (tipologiei) predominante,alte terapii ( de purificare, masaj ayurvedic, etc), care sa reduca sau sa echilibreze, daca e cazul, excesul sau deficitul energetico-emotional al respectivului pacient.

MAI MULTE DETALII AICI:http://www.centruldoor.com/consultatii-ayurvedice/

Consultatii si masajul Ayurvedic sunt sustinute de Valio Sands (Vasile Scarpet) terapeut, specialist in Ayurveda.Mai multe despre Valio aici: http://vasile-scarpet.ro/despre-mine/

Consultatii se desfsoara in fiecare joi la Centrul DOOR intre orele 11.00 - 19.00, este necesara inscrierea prealabila completand formularul de mai jos sau prin e-mail la dor@centruldoor.com, sau la tel 0747497133 Loredana Caradimu, 0725081061 Valio Sands.

NUME *
NUME