Back to All Events

CURS THETAHEALING® AVANSAT BUCURESTI, CU GEORGETA SULTAN


thetahealing11-13.jpeg

 

CURS THETAHEALING® AVANSAT BUCURESTI, CU GEORGETA SULTAN

Taxa participare 700 lei

DEPUNE IN CONT 200 LEI PANA PE  7 Octombrie SI ITI ASIGURI PARTICIPAREA CU 500 LEI.

In cazul in care te-ai inscris si la Cursul Baza si deja ai contractat si Cursul Avansat prin depunerea unui avans de 300 lei investitia cursului se reduce la 450 lei

In cazul in care deja ai obtinut certificat de practicant avansat ThetaHealing - 200 lei

vineri 17.00 – 21.00 sambata 09.00 – 17.00 duminica 09.00 – 17.00

Cursul aduce puternice constientizari si transformari...In decursul celor trei zile vom:

 download-a peste 800 de sentimente din perspectiva Creatorului, ceea ce va genera ridicarea din sub - constient a multor programe negative ce vor putea fi eliminate.

Ce inseamna sentimente si care este beneficiul descarcarii lor in corpul nostru?

Sentimentele sunt ceea ce traieste corpul nostru ca experienta. Sentimentele sunt senzatii pe care le traim in timpul unui succes, impliniri sau dezamagiri, frustrari, etc. Daca am trait experienta succesului sau experienta bogatiei nelimitate, corpul nostru va avea aceasta informatie bio-energetica la nivel celular si se va vedea in realitatea noastra prin faptul ca traim succesul si bogatia.  Daca insa nu am trait-o, ar putea fi benefic sa o descarcam de la Creator in varianta Pura. Stim ca ceea ce se petrece in viata noastra se intampla din CEEA CE SUNTEM, mai putin din ceea ce vrem sau credem. Astfel ca, am putea sa vrem sa avem bogatie sau succes, insa daca celulele noastre nu cunosc aceste sentimente, ar fi greu pentru subconstient sa proiecteze in realitatea solida ceva ce nu cunoaste.

Invatam corpul experiente noi in varianta pura a Creatorului cum ar fi: genialitate, sacralitate, a-ti atinge potentialul maxim etc. dar si bucuria, iertarea, iubirea de sine, a avea incredere in propria intuitie, etc.
Invatam cum sa lucram cu Resentimentele si Regretele, energii stocate care ar putea sa ne protejeze de alte rani sufletesti, insa ne mentin pe o frecventa vibrationala joasa, nebenefica pentru evolutia noastra spirituala.
Invatam sa vindecam Copilul in Pantec, curantand astfel traumele suferite de noi sau de copii nostri si chiar de parintii nostri in starea de copil in Pantec.
Invatam sa vorbim si sa comunicam cu Sinele nostru Superior, invatam sa incheiem ceea ce ar fi putut ramane neincheiat cu cei care nu mai sunt in planul nostru, cu stramosii.
Ne eliberam de amintirile fluctuante pe care le-am asimilat in momentele in care eram inconstienti ( operatii, situatii de abuzuri, in timp ce mintea noastra constienta era adormita) sivindecam sufletul zdrobit in conjuncturi dramatice cand ne-am simtit tradati, dezamagiti, inselati, etc.
Vom lucra asupra fricilor si ne vom intelege lectiile pe care ni le-am propus pentru  aceasta existenta pe calea nostra spre iluminare.
Vom incheia juramintele, promisiunile, angajamentele facute cu alte planuri de existenta: ex: invatam prin suferinta, cedam  daruri pentru a-i salva pe altii, suntem singuri pentru ca astfel evoluam, juraminte de castitate de saracie, etc.
Manipulam timpul, Manifestam de la alt nivel de constiinta.
Lucram cu materialul anorganic, cu plantele cu animalele.

Daca vei simti ca evolutia ta spirituala cuprinde temele pe care le vom lucra in cursul Avansat si daca stii ca a sosit momentul sa te debarasezi de traumele trecutului care iti ingreuneaza cresterea inseamna ca ne vom intalni in  in acest weekend!

DETALII SI INSCRIERI PE: www.healing.ro