Back to All Events

SEMINAR DESPRE IERTARE

Iertarea este primul pas spre a dizolva separarea care exista in tine, separarea diferitelor tale aspecte, dintre lumina si intunericul tau, dintre aspectul tau feminin si aspectul tau masculin, dintre tine si cei dragi din jurul tau. Iertarea este usa care deschide sufletul spre a lasa loc iubirii pure, iubirii neconditionate, este usa spre unificare.

Isus este ghidul acestui seminar, cu ajutorul lui ne vom face iertarile fata de noi insine, fata de sot/iubiti, fata de mama si tata, fata de copiii nostri.

Vom trai experienta christica, vom fi in inima lui Isus si sub protectia sa, pentru a deschide poarta catre iubire, iertand fiecare particica din noi. Si ceea ce e cel mai frumos este ca ne vom ajuta, unii pe altii, in acest proces de iertare, astfel incat puterea rugaciunii sa fie mai mare. Vom pleca din acest seminar cu sufletele usoare si pline de iubire!

La finalul seminarului cei care doresc sa se alature grupului saptamana de rugaciunii sunt bineveniti. 

Participarea la acest seminar se face pe baza de donatie. Locurile sunt limitate si va rugam sa ne contactati pentru a confirma participarea la Loredana Caradimu 0747497133 sau Maria Cristina 0724197750 sau poti completa formularul de mai jos.

Multumim si te asteptam cu drag!

NUME *
NUME
Earlier Event: February 6
HATHA YOGA CU LASZLO
Later Event: February 7
ATELIER PRACTIC DE YOGA CU BABAJI