Back to All Events

"BUCHETE DE POVESTE" - atelier de creativitate pentru copii


Povestea Buchetelor de Ciocolata este una magica pentru mine si in acest an, de Sfantul Mihail si Gavril, pe 8 noiembrie, vreau sa dau mai departe copiilor ceea ce eu am primit exact in urma cu 2 ani, cu aceeasi bucurie cu care eu am primit-o.

Vom face impreuna buchetele, ascultand povesti cu ingerasi, vom accesa potentialul nostru creator, vom vorbi despre importanta relaxarii, despre fascinatia jocului si probabil vom gusta si cateva bomboane si jeleuri.


Ideea Buchetelor mi-a venit in zi de sarbatoare, pe 8 noiembrie 2014 (Sf. Mihail si Gavril) cand, impreuna cu fiul meu am vrut sa confectionez un cadou special. A fost o experienta unica, emotionanta, atat pentru mine cat si pentru David. El imi dadea materialele, iar eu il stimulam permanent intrebandu-l care e cel mai bun loc pentru fiecare piesa a buchetului. A fost foarte incantat de rezultat si de faptul ca a incercat toate tipurile de bomboane din care am facut buchetul, iar eu am fost fericita de ceea ce a iesit din mainile noastre.
Bucuria de a darui bucurie m-a determinat sa repet experienta, caci toata lumea a fost entuziasmata, astfel a doua zi am facut alt buchet, complet diferit. L-am daruit si pe acela si am primit acelasi tip de reactie. In scurt timp a devenit cadoul pe care l-am daruit oamenilor importanti din viata mea, am facut un tutorial despre cum se confectioneaza un buchet de ciocolata, am mers la scoala si am aratat copiilor tehnica buchetelelor pe care le creez.


Asadar pe in 8 noiembrie, interval orar 18-20, astept copiii sa reeditam magia ‘buchetului de poveste’.


Toate materialele necesare le vor fi puse la dispozitie. Varsta minima recomandata este de 5 ani. Donatia recomandata pentru participare este de 50 lei. Participarea la eveniment se face prin inscrierea prealabila la 0747497133 Loredana Caradimu, email: dor@centruldoor.com , sau completeaza formularul de mai jos:

NUME *
NUME
Earlier Event: November 7
RUGACIUNE DE GRUP - EVENIMENT SAPTAMANAL
Later Event: November 8
YIN YOGA