Back to All Events

INTALNIRE CU MAESTRII INALTATI

"Domnul care exista in sine a determinat simturile sa iasa in exterior. In acest fel, noi putem privi lumea exterioara, dar nu mai putem vedea Sinele din interiorul nostru. Cel intelept isi retrage simturile dinspre lumea schimbarii si le orienteaza catre interior, cautand nemurirea. El ajunge sa isi cunoasca astfel sinele etern." Katha Upanishad, 2.1.1

Este un timp minunat pentru a intelege mai profund ce inseamna ascensionarea, cine suntem noi si ce cautam noi pe aceasta planeta, in acest moment istoric si ca in tot acest proces avem ajutoare puternice care ne indruma in fiecare clipa a vietii noastre: Maestrii Inaltati!

Ascensionarea in esenta este intalnirea noastra cu Dumnezeu, Creatorul, Sursa a Tot Ceea Ce este. Este descoperirea si intalnirea pana la fuziune cu Sinele nostru Divin, cu Christ-ul din Noi, este trairea experientei de a fi UNUL cu DUMNEZEU.

 In Noua Era a Varsatorului descoperim ce inseamna A FI LIBER, descoperim si experimentam Ceea Ce Suntem, experimentam reintoarcerea Acasa si acest lucru, la nivel planetar, se intampla sub atenta ghidare si orchestrare a Maestrilor Inaltati.

 In acest sens, din experienta personala, consider ca exemplul si calauzirea Maestrilor Inaltati este o inspiratie vie si profunda, extrem de folositoare in practica noastra de zi cu zi, in procesul de ascensionare.

Va invit sa facem cunostinta cu Maestrii Inaltati!

Sa-i invitam sa ne calauzeasca in procesul nostru de evolutie spirituala, sa ne incurajeze, pentru ca ei sunt cei care aici, pe Pamant, au trait Iluminarea iar acum au ales sa serveasca drept ghizi tuturor celor care isi doresc sa traiasca aceasta experienta.

E important sa fim constienti ca odata ce ne crestem vibratia ne crestem puterea, odata ce facem acest lucru in procesul nostru spre ascensionare, suntem de ajutor in cresterea nivelului constiintei colective spre Iubire, Pace, Bucurie si Libertate. Astfel putem avea o contributie semnificativa in Lumea Noua care se creeaza sub ochii nostri si prin contributia fiecaruia dintre noi.

Pe parcursul intalnirilor noastre cu Maestrii Inaltati:

·       integram informatii despre viata si experientele spirituale ale Maestrilor Inaltati

·       descoperim care este rolul pe care Maestrii Inaltati il au in a ne instrui in manifestarea diferitelor fatete ale Creatorului

·       aflam care sunt cele 7 raze pe care Maestrii Inaltati le guverneaza si le calauzesc

·       aflam care sunt razele – aspecte ale Luminii lui Dumnezeu- pe care noi am ales sa le cultivam in aceasta viata

·       descoperim care sunt Maestrii Inaltati care ne indruma pe fiecare in parte

·       ne conectam pentru a primi mesajele lor

·       experimentam momente de explorare si unificare a Constiintei Christice, a Sinelui nostru Divin

·       exploram si descoperim esenta Fiintei noastre eterne

Sesiunile se vor desfasura saptamal, pe parcursul a 3 ore, costul unei sesiuni este de 34 lei.

Calauza: Loredana Caradimu (mai multe despre mine aici: http://www.centruldoor.com/loredana-caradimu/)

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com, sa sunati la 0747497133 sau sa completati formularul de mai jos :

NUME *
NUME