Back to All Events

DE LA PRIMA IUBIRE LA IUBIREA DIVINA

Prima iubire este unul din cele mai importante momente din viata unui om. Prima relatie sexuala, asa cum ne spunea Patrick Zeigler intr-unul din cursurile sale de All Love, determina modul in care aceea persoana va integra si va asocia sexualitatea de-a lungul vietii.

Tot ceea ce traim in prima relatie de iubire se repeta ca tipare in majoritatea relatiilor noastre, pana reusim sa intelegem, acceptam, vindecam ceea ce este dezechilibrat in aceasta relatie.

In plus, fiecare relatie de cuplu pe care o avem de-a lungul vietii este o oglinda a relatiei noastre cu Creatorul. De multe ori simtim ca suntem neiubiti, simtim ca daruim prea mult si nu primim nimic...suferim, ne bucuram, ne simtim tradati si multe alte emotii care intr-un fel sau altul sunt o manifestare a relatiei pe care o avem cu Iubirea Divina a Creatorului.

De aceea am decis sa intram in adancul sufletului sa simtim si sa eliberam tot ceea ce ne mai apasa acolo legat de relatiile noastre de iubire astfel incat sa ne conectam si sa putem simti pe deplin Iubirea Divina.

Vom lucra cu meditatiile din sistemul de vindecare si ascensionare SKHM/All Love.

Facilitator: Loredana Caradimu

Participarea se face pe baza de donatie. Pentru inscrieri va rugam un e-mail la dor@centruldoor.com, telefon 0747497133 sau completati formularul de mai jos:

NUME *
NUME