Back to All Events

INTALNIRE "ALL LOVE" PERU

Dragi prieteni All love,


Comunitatea All love Peru a depasit 40 persoane!

Ne bucuram de interesul pe care vi l-ati exprimat pentru calatoria All Love din Peru, alaturi de Patrick Zeigler.


Dorim sa ne cunoastem si sa va oferim mai multe informatii, iata de ce va invitam sambata, 6 februarie, la Centrul Door, pe toti cei interesati de calatoria All Love din Peru.

Vom aborda aspecte organizatorice, ce tin de itinerariu, conditii de cazare si masa, si nu in ultimul rand de transport. De asemenea, avansul minim, necesar rezervarii locului, modalitati de rezervare a biletelor de avion si conditii de plata.

Vom povesti si despre cei care ne vor bucura si vindeca sufletele pe parcursul celor 10 zile, care ne vor fi gazde si ghizi.

Intalnirea incepe la ora 10.30, careia ii vom aloca doua ore.

Continuam cu o meditatie All Love, deschisa tuturor celor ce doresc sa se conecteze cu energia divina a inimii lor spirituale.

Participarea se face pe baza de donatie.

All love!

Pentru cei care s-au inscris deja pentru a primi mai multe informatii despre calatoria spirituala in Peru si nu pot ajunge la intalnire vom trimite pe e-mail informatiile. Daca doritit sa participati si inca nu v-ati inscris va rugam sa completati formularul aici:


Detalii suplimentare puteti obtine la numerele de telefon 0722 512 035 Laura Liciu sau 0747497133 Loredana Caradimu, sau pe e-mail la dor@centruldoor.com.
Puteti confirma participarea cu ajutorul formularului de mai jos.

NUME *
NUME

Earlier Event: February 3
GRUP DE LUCRU "ALL LOVE"