Back to All Events

Grup de lucru All Love

ALL-LOVE (Totul este iubire) este un proces sacru care onorează și întărește conexiunea cu Divinitatea universală. 

Va permite sa descoperiti si sa experimentati adevarurile profunde ale caii spirituale personale. 

Cum?
Transferand punctul de referinta de la mintea rationala catre inima si ajutandu-va sa descoperiti si sa traiti pe deplin momentul prezent.

Acest sistem spiritual a fost dezvoltat de Patrick Zeigler, renumit terapeut recunoscut la nivel internațional, dupa ce a trait o experienta profunda in Marea Piramidă din Giza din Egipt, cand s-a conectat cu o energie ancestrala, cunoscuta in Egipt ca S-KH-M (Seichim sau Sekhem), ceea ce s-ar traduce "Puterea divina mai presus de toate ", "Energie Cosmica", "Sursa de energie".

In clasele ALL-Love se asigura participantilor un spațiu dinamic de experientare profunda a realitatii interioare, de deschidere a inimii, de recunoastere a sentimentelor si senzatiilor. Clasele All-Love sunt intotdeauna unice, deoarece experienta noastra este intotdeauna din ce in ce mai profunda. Este firesc, pentru ca nu urmam un program prestabilit. Scopul nostru principal este de a permite energiei să curga natural, fara restrictii, fara controlul mintii.

Ce puteti experimenta in cadrul unei clase All-Love:
- Creșterea sensibilitatii si a intuitiei
- Lucrul cu posibile blocaje de natura fizică, mentală, emoțională și / sau spirituală
- Procesul de vindecare All Love
- Meditația Shenu
- Meditația Infinitului
- Instrucțiuni de lucru cu energia de grup
- Re-conectarea la Sursa
- Re-conectarea la Inima Pământului
- Regresia memoriei si in vietile anterioare
- Experiențe individuale de vindecare
- Accesul la energii superioare și chiar la alte dimensiuni
- Vindecarea blocajelor energetice si emotionale
- Insights despre procesele de vindecare și / sau despre misiunea personala
- Suport acordat de profesorii All Love.


In luna iulie aveti ocazia sa lucrati cu Patrick Zeigler in cadrul workshop-urilor pe care acesta le va sustine la Bucuresti.
Mai multe detalii aici:http://www.centruldoor.com/workshops/2016/7/14/all-love-summer-fest-cu-patrick-zeigler

Pana atunci, puteti experimenta energia All Love si beneficiile asupra starii voastre de bine in cadrul grupurilor de lucru sustinute de facilitatori romani, certificati All love.

Sambata, 26 martie, va oferim aceasta ocazie cand, pe parcursul a patru ore veti fi ghidati catre inima voastra spirituala, prin tehnici specifice All Love.

Participarea nu este conditionata de alte cursuri sau initieri pe alte sisteme de vindecare si evolutie spirituala si se face pe baza de donatie, suma recomandata fiind 71 lei.

Inscrierea se face la adresa de e-mail : liciulaura@yahoo.com sau la nr.telefon 0722 512 035 sau puteti completa formularul de mai jos:

NUME *
NUME
Earlier Event: March 24
Calatorie sonora TreazZ - RASARIND