Back to All Events

“Calea catre Sine - Mandala sufletului” cu Georgeta Popescu

Gandim, vorbim, actionam, traim dupa programe care se gasesc intiparite in subconstient, ceea ce uneori simtim ca ne impiedica sa traim bucurandu-ne din plin de viata. De multe ori nu putem sa ne intelegem rezistentele interioare, atitudinile fata de anumite situatii sau persoane, fobiile si starile anxioase.

De cate ori nu ne-am intrebat ce putem face pentru a scapa de ele?
Toate au ca origine o emotie stocata care provine dintr-o experinta traita fie in aceasta viata, fie candva, in negura vremurilor, o experienta care ne-a marcat profund, este una din acele experiențe importante pentru sufletul nostru. Indiferent de faptul ca suntem sau
nu constienti, acestea ne afecteaza viata, relatiile, intreaga realitate.


Cui se adresează acest Atelier de lucru? Celor care vor sa inteleaga, sa stie mai mult despre natura noastra umana, acelora care se gasesc pe calea evolutiei si a dezvoltarii personale, acelora care simt ca mai exista si altceva decat experintele actuale, dorindu-si sa inteleaga adevarata cauza a anumitor relatii din viata lor, precum si
sursa tiparelor limitative din aceasta viata, astfel incat sa le poata depasi.

Sa descoperim si sa vindecam anumite aspecte ale trecutului pentru largirea perspectivei care sa ne permita sa ne bucuram de prezent si sa construim o cale solida pentru viitor. Intentia acestui atelier interactiv este aceea de a declanșa schimbarea in interiorul fiecaruia dintre noi, de a ”reseta” sufletul. O data atins acest scop, schimbandu-ne noi, vom observa cum apar schimbarile pe care ni le doream si la cei din jurul nostru. Modalitatea de desfașurare a atelierului este una interactiva, participantii fiind ghidati prin tehnici de meditatie si auto-observare.

Astfel, fiecare dintre participanti
– descopera
– simte
– exploreaza
propriul suflet in acel moment.


Tehnicile si metodele de lucru vor da răspuns unor intrebari ca acestea:
*Cum arata sufletul meu acum?
*Cum imi percep sufletul cu toate clarsimturile?
*Care sunt emoțiile care mă blochează și cu ce au ele legătură?
*Care sunt programele distructive si autodistructive care m-au
indepartat de calea mea?


Dupa raspunsul la aceste intrebari va urma o parte dedicata curatarii si eliberarii sufletului. Acesta va fi, de fapt, momentul in care putem considera ”resetate” ceasurile pentru noul start al sufletului nostru, o repornire cu dreptul pe calea noastra. Fiecare participant va desena mandala propriului suflet in acest moment de repornire, acesta urmand a primi si o interpretare personala, in discuții unu la unu.

De asemenea, mandala sufletului, va ramane ca un desen – martor, de reevaluat si analizat in atelierele viitoare. Veti avea la dispozitie creioane colorate, pensule, culori și hartie pentru desen. Asa ca, ramane sa veniti cu sufletul deschis pentru a calatori intr-un spatiu al cunoașterii, al jocului, al redescoperirii.

Conferentiar: Georgeta Popescu

Donatie recomandata: 70 lei

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com. Pentru clarificari va rugam sa sunati la 0747497133/0722512035:

NUME *
NUME