Back to All Events

"De la spatiile sacre ale triburilor Africii si Asiei la spatiul sacru al camerei de zi - alinierea interioara la mediul exterior si la sistemele din care facem parte." cu Ioana Coraci

Geografia fiecarui loc contine mai multe niveluri de spatii profane si sacre care pot fi accesate in functie de capacitatea celui care priveste. De cate ori nu vi s-a intamplat ca, mergand intr-un loc pe care il cunoasteti, sa nu mai regasiti energia din trecut, ci sa experimentati ceva nou, diferit de ceea ce va asteptati sa existe?

Unul dintre motivele pentru care aceasta se intampla este ca va conectati la un alt nivel de spatiu care, desi imparte acelasi loc geografic, nu are aceeasi pozitionare 3D - este un alt camp de perceptie. 

Astfel, spatiile sunt mult mai mult decat o realitate bidimensionala; ele reprezinta adevarate taramuri, cu elemente componente, structuri si  legi guvernante care creeaza si mentin echilibrul intregului camp.

Intrarea voita sau nevoita in aceste campuri este mai mult sau mai putin ca trecerea granitelor unei tari.  Din acel moment se vorbeste o alta limba, legile au particularitatile lor, oamenii impartasesc o cultura diferita. Navigarea cu succes prin aceste taramuri, atat interioare cat si exterioare, presupune o capacitate de observare a ceea ce exista, precum si vointa si abilitatea de aliniere la respectivul sistem.

Acest atelier are ca obiectiv construirea si potentarea capacitatii de aliniere interioara la exterior, mai ales prin exersarea simturilor de observare a corpului. 

Vom observa ce exista in noi, ce exista in ceilalti, cum aceste doua realitati se influenteaza reciproc. Vom vedea cum ne putem utiliza corpurile ca instrumente de cunoastere si testare a ceea ce este 'corect' pentru noi intr-un anumit spatiu. 

Este un atelier practic, de traire si experimentare, menit sa dea startul dezvoltarii unui mod mai constient de a trai in interiorul unui sistem.  

Conferentiar: Ioana Coraci – Facilitator Constelatii Sistemice si Speaker Transformational (TEDx 2014)  

Donatie recomandata: 70 lei

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com. Pentru clarificari va rugam sa sunati la 0747497133/0722512035:

NUME *
NUME