Back to All Events

"Scolile initiatice si rolul lor in modelarea liderilor" cu Gheorghe Dragomir

"Intelectualii au sarcina sa orienteze poporul, sa fie misionari care sa aiba grija ca oamenii sa nu decada, sa ia atitudinea fata de viciile, patimile lumii materiale, care ating oamenii si in indeparteaza de valorile crestine" Pr. Iustin Parvu

Destinul popoarelor poate fi influentat in bine sau in rau de karma personala a liderilor dar si de acumularile pozitive si negative depuse in straturi groase asupra karmei popoarelor de-a lungul existentei lor. Destinul popoarelor poate fi influentat de energiile emanate de glia strabuna.

Drept urmare, atunci cand vom analiza modele de lideri trebuie sa avem o abordare holistica tinand cont ca intre ceea ce se intampla in Ceruri cu ceea ce se intampla pe Pamant exista o interconectare energetica, ca Ordinea Celesta se reflecta in Ordinea Spirituala a societatii omenesti.

Pentru a reusi in acest demers si a trage invataminte din experientele trecutului, care revin obsedant si influenteaza prezentul, ce ni se infatiseaza ca fiind imperfect, este nevoie sa constientizam ca prin gandurile, actiunile si vointa noastra creem lumea de maine. 

Deci este momentul de a ne reseta la un viitor pe care ni-l dorim!

Si aici intervine rolul educatiei pentru viitor care ar putea avea drept model "Academia lui Pitagora", ale carei principii, criterii de pregatire si selectionare a elitelor conducatoare au dainuit peste milenii si sunt actuale si azi pentru ca: "Lumea nu poate fi guvernata prin intermediul cultivarii angoasei, a maniei si a urii. Conectati-va unii cu ceilalti si gasiti-i pe cei care pot raspandi pe acest pamant iubirea si pacea. Acesti oameni trebuie sa se uneasca intr-o mare familie globala. Oamenii drepti trebuie sa iasa in fata." Hans Baba

Acest demers este o chemare catre adevarati lideri, intelegand ca este necesar sa se implice in treburile cetatii.

Conferentiar: Gheorghe Dragomir, Presedinte "Centrul si Etica si Strategii"

Donatie recomandata: 30 lei

Donatia va fi directionata catre comunitatea de copii romi din Comuna Moroieni, Judetul Dambovita

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com. Pentru clarificari va rugam sa sunati la 0747497133/0722512035:

NUME *
NUME