Back to All Events

Atelier de creație pentru copii: “Mandale și povești din suflet de copil” cu Iulia Crut

Povestea si desenul sunt primele unelte care deschid si hranesc sufletul omului, devenind fara sa stim cai de a invata, de a experimenta, de a crea.

Starea de joaca si curiozitate pe care ambele le favorizeaza, da omului potential creator si posibilitatea de a experimenta lumea si viata din perspective multiple, fara a ramane blocati in stereotipuri. Un om care isi da voie sa fie in aceasta stare specifica copiilor va gasi intotdeauna solutii creative, va sti cum sa-si hraneasca nevoia de a fi in acord cu sine insusi, cu aspiratiile sufletului sau.

Fiecare copil este un creator de povesti in felul sau si un maestru al creioanelor colorate. Vom pune impreuna aceste abilitati naturale pentru a observa cum se transforma joaca in creatie, cum poate vorbi sufletul cand este întrebat.

Desenand mandale vom explora universul interior si vom lasa creioanele colorate sa ”vorbeasca” despre spatiul sacru al sufletului fiecarui copil. Din sacru vom trece spre fantezie si creatie, vom lasa cuvintele sa astearna povestea mandalei intr-o alta forma.

La final, mandalele si poveștile lor vor constitui sursa de incredere si constientizare a potentialului creator dinfiecare dintre noi, motiv de a continua sa desenam si sa povestim lumii ce simte sufletul nostru.

Conferentiar: Iulia Crut

Donatie recomandata: 50 lei

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com. Pentru clarificari va rugam sa sunati la 0747497133/0722512035:

NUME *
NUME