Back to All Events

"Intalnire cu Zane - Atelier interactiv pentru copii" cu Oana Radu si Sara Caradimu

skin facebook.jpg

Zanele sunt peste tot, pentru cine este invatat sa le vada.

Spirite ale naturii, entitati elementale respectate si pline de fantezie, Zanele au o misiune foarte importanta: sa protejeze pamantul, plantele si animalele, aerul, apele si tot ce e viu.
Ne aduc magie si intelepciune, ne invata cum sa avem grija de natura si sunt pline de puteri grozave. Unele se prezinta poznas si uricios, dar multe sunt inimoase, binevoitoare, jucause si abia asteapta sa ne faca favoruri si sa ne incante cu minunatiile lor. 


Asteptam copii cu varste intre 4-10 ani (neaparat interesati de Zane), sa punem impreuna in scena povesti cu si pentru Zane, cu recuzita colorata si voie-buna, prin 'creative drama'.


La aceasta intalnire copiii vor afla cine sunt Zanele de fapt, care sunt mesajele lor, ce ne invata ele, cum este cel mai bine sa interactionam cu ele si cum ne aduc ele magia in viata, in fiecare zi.

Ghid: Oana Radu si asistent: Sara Caradimu

Donatie recomandata: 40 lei

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com. Pentru clarificari va rugam sa sunati la 0747497133/0722512035:

NUME *
NUME