Back to All Events

SESIUNE DE CITIRI ANGELICE INDIVIDUALE

Cartile oracol sunt un stravechi instrument de divinatie, care ne permite sa primim intr-un mod clar mesaje de la Dumnezeu, de la Ghizii si Ingerii nostri. Cartile oracol pe care le folosim sunt realizate de Doreen Virtue si cartile oracol cu simboluri ale Geometriei sacre create de Francene Hart.

Cu ajutorul Ingerilor si prin Legea Universala a Atractiei cartile care "apar" la o citire ne oglindesc emotiile si gandurile care ne apar in momentul in care realizam citirea. De multe ori, in timpul citirii atat cat facilitatorul cat si persoana careia i se face cititrea primeste mesaje intuitive, i se confirma anumite raspunsuri care deja erau intr-o oarecare masura conturate in interior. 

Modul in care se desfasoara citirea:

Facilitatorul se conecteaza la entitatile superioare de Lumina, la Ingerii pazitori ai persoanei careia i se face citirea, la Arhangheli, la maestrii Inaltati si transmite raspunsurile primite prin cartile oracol. Fiecare persoana are un set de intrebari la care doreste raspunsuri si cerem ghidare si calauzire pentru aceste intrebari.

E important de stiut ca Ingerii sunt calauzele noastre, darul pe care l-am primit de la Dumnezeu, pentru a ne calauzi si ghida, insa avem libertatea de a asculta sau nu aceste calauziri, de a le simti si in a merge mai departe asa cum ne dorim. Suntem co-creatori ai destinului nostru si aceasta este unul din minunatiile pe care Dumnezeu le-a creat pentru noi.

Facilitator: Loredana Caradimu

Initierile in terapia cu ingeri, seminarii despre ingeri, initiere in Angel mediumship sub indrumarea Ritei Muresan.

Citirea angelica individuala dureaza aproximativ 45 de minute, donatie recomandata 50 lei si daca doriti sa solicitati o citire trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com, un tel/sms la 0747497133, sau sa completati formularul de mai jos, mentionand ora pe care o doriti pentru citire:

NUME *
NUME