Back to All Events

YIN YOGA CLASS

Bazata pe filozofia daoista a polaritatilor interdependente yin yang, care se creeaza reciproc si se afla in continua reglare si balans, YIN Yoga lucreaza pe partile mai profunde ale corpului (fascii, ligamente si tendoane - la nivel fizic si meridiane energetice - la nivelul corpului subtil) stimulate prin mentinerea continua a posturii un minim de 4 minute, fara a se pune accent pe aliniament sau estetica, ci pe scufundarea in profunzimile fiintei, pe starea martor, de prezenta si pe constientizarea a ceea ce se creeaza in interior.
Yin inseamna feminin, lunar, receptiv, profund, static, rece, intunecos, noapte, pasiv si activarea lui vine sa compenseze stilul alert, dinamic, preponderent yang in care traim..
Trezind si aliniind cele 5 elemente in structura profunda a fiintei, integrandu-le si armonizandu-le, fluxul pranic este mult marit iar curgerea lui prin meridianele energetice sustinuta.
Astfel, blocajele dispar la toate nivelurile - fizic, mental, emotional, iar ceea ce ramane este starea de bine, de intimitate cu propriile trairi, de introspectie si infinita pace..

Nu este necesara o practica anterioara sau o pregatire speciala, ci doar deschidere spre constientizarea profunda si optimizarea sistemului complex si minunat care esti !!


Imbracaminte lejera ( o bluza cu maneca lunga si sosete - temperatura corpului scade in timpul acestei practici ) si o paturica pentru relaxarea finala.
Costul unei clase este de 40 ron.
Instructor Hatha Yoga International, autorizat Yoga Alliance International USA, prin Purna Yoga Academy - MARIA-CRISTINA ANTONESCU, energoterapeut, art terapie (lucrator prin arte combinate), formator autorizat.

Rezerva-ti un loc prin sms la numarul de telefon 0724 179750 sau sa completati formularul de mai jos. Este obligatoriu pentru participare !!!

NUME *
NUME