Back to All Events

CONFERINTA "DESPRE ALL LOVE SUMMER FEST CU PATRICK ZEIGLER"


In perioada 15 - 21 iulie Patrick Zeigler, fondatorul sistemului de vindecare si evolutie spirituala SKHM/All Love ne va onora cu prezenta sa plina de iubire si ne va ghida intr-o calatorie unica inlauntrul sufletului nostru.


Va invitam la o conferinta gratuita pentru a va introduce in universul All love si a va prezenta in detaliu activitatile "All Love Summer Fest cu Patrick Zeigler” din acest an. Programul cuprinde: conferinta, workshop si primul retreat cu Patrick in Romania.


Va oferim ocazia sa aflati beneficiile pe care le puteti avea lucrand cu energia SKHM/All Love in vindecarea si evolutia dumneavoastra spirituala, in prezenta celui care a primit acces la aceasta energie, a rafinat-o si a sprijinit sute, chiar mii de persoane de pe intreaga planeta sa isi deschida si sa isi vindece sufletul.


Echipa de organizatori ai acestui proiect, Laura Liciu si Loredana Caradimu, va vor pune la dispozitie programul "All Love Summer Fest cu Patrick Zeigler", detaliile legate de participarea la evenimente si vor impartasi experiente in lucrul cu energia SKHM/All Love. In incheiere veti avea ocazia sa participati la o meditatie specifica SKHM/All love.

Despre "All Love Summer Fest" aici: http://www.centruldoor.com/workshops/2016/7/14/all-love-summer-fest-cu-patrick-zeigler

Despre Patrick Zeigler aici:http://www.centruldoor.com/patrick-zeigler/

Intrarea este libera. Participarea la aceasta conferinta presupune inscrierea la dor@centruldoor.com sau liciulaura@yahoo.com, telefon/sms: 0722512035, 0747497133 sau completati formularul de mai jos:

NUME *
NUME
NUME *
NUME
Earlier Event: April 11
YIN YOGA CLASS