Back to All Events

PRIMUL RETREAT SKHM/ALL LOVE CU PATRICK ZEIGLER DIN ROMANIA


Pentru prima data in Romania, Patrick Zeigler, fondatorul sistemului Seichim All Love, ne va calauzi pentru 4 zile intr-un retreat de explorare interioara in energia Muntilor Bucegi.  Cei interesati sa aprofundeze si sa devina Profesori All Love au ocazia sa experimenteze tehnicile acestui sistem cat si sa primeasca sfaturi si detalii despre modul de a facilita grupuri si a sustine terapii All Love. la finalul calatoriei, Patrick va inmana diplome care certifica calitatea de Profesor All Love*.

Programul Retreat-ului:

Prima zi, 18 iulie

12.00 -14.00 Meditatie la Sfinx

Ne continuam retreatul la Cabana Izvoarele Doftanei (Valea Doftanei) unde vom incepe cursul de la ora 17.00 pana la ora 21.00. 

Ora 21.00 Cina

A doua zi si a treia zi , respectiv 19 -20 iulie

Programul incepe dupa micul dejun pana la ora 13.30, o ora pauza de pranz si apoi pana seara la 19.00 vom lucra cu energia All Love ghidati de Patrick. Cina si program liber.

A patra zi, 21 iulie

Incheiem retreat-ul cu o meditatie pana la ora pranzului, apoi imbratisari, diplome si multa multa iubire!

DETALII ORGANIZATORICE

Costul retreatului pentru intregul program: 350 EUR, costurile de participare la retreat plus 300 LEI costurile de cazare si masa in regim de demi-pensiune (mic dejun si cina) pentru o singura persoana.

In cazul in care sunt cupluri va rugam sa ne comunicati in e-mail/formular si va vom transmite discounturile. De asemenea cei care vor participa si la Workshopul din Bucuresti primesc 50 de EUR discount.

Pentru a confirma rezervarea locului este necesara plata unui avans de 50 de eur pana la data de 20 iunie.

*Pentru diploma de Profesor All Love este necesara minim o participare anterioara la un workshop cu Patrick Zeigler.

Detalii despre locatia de cazare: http://www.izvoareledoftanei.com/

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos. Pentru detalii puteti suna la Laura Liciu 0722512035 si Loredana Caradimu 0747497133.

NUME *
NUME