Back to All Events

SEMINAR "INTALNIRE CU ARHANGHELUL METATRON"


Va invitam la un seminar consacrat unuia dintre cei mai puternici si speciali Arhangheli: Metatron. Gabriela Radulici ne va calauzi pe parcursul acestei intalniri speciale cu Arhanghelul care “ocupa tronul imediat dupa tronul divin”.
 
Metatron este un model despre calatoria miraculoasa a omului catre ierarhiile ceresti, o inspiratie pentru fiecare din noi, cei dornici de evolutie spirituala, dornici sa ascensionam. Metratron este omul devenit arhanghel, omul care a primit aripi si este asezat langa tronul Tatalui Ceresc.
 
Este un Arhanghel care ne poate calauzi atat in misterele ceresti cat si in tainele vietii pe pamant, un Arhanghel inzestrat cu talentul scrisului, el este cel care tine in pastrare Cronicile Akashice, dar si cel care ne ajuta atunci cand vine vorba de educatia copiilor (mai ales a celor indigo, curcubeu, etc), ghidarea si indrumarea lor.
 
Pe parcursul acestui seminar vom afla aspecte ale vietii Arhanghelului Metatron, care sunt domeniile vietii noastre pe care Metatron ne poate ajuta sa le cultivam si sa le armonizam. Ne vom lasa calauziti de Metatron in meditatie de curatare, realiniere si echilibrare a chakrelor.
 
Ghidul serii: Gabriela Radulici
Donatie recomandata: 50 de lei

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com, un telefon/sms la 0747497133, sau sa completati formularul de mai jos:

NUME *
NUME
Earlier Event: April 5
THE HEALING SPACE