Back to All Events

Atelier de creativitate pentru adulti "CE GUST ARE LIBERTATEA?"

libertate.jpg

Acum 1 an de 1 iunie plecam de la Ogilvy dupa 8 ani si am incheiat un capitol important din viata, mi-am schimbat total cariera. Am ales sa fiu libera dupa 20 de ani de muncit cu sirg si spor in publicitate, am ales sa ma dedic mie si oamenilor care isi doresc sa se cunoasca mai bine, sa se descopere, sa-si identifice limitarile si blocajele si sa le depaseasca, sa ajunga sa simta adevaratul gust al libertatii, aceea care vine din interior!

De aceea am ales aceasta zi speciala pentru mine sa ma joc cu voi, sa plonjam in interior si sa descoperim ce gust are libertatea pentru fiecare din noi. La prima vedere poti sa crezi ca libertatea e ceva usor si simplu, poate pentru unii este. Eu dupa 1 an de zile de libertate mi-am dat seama ca este o traire muuult mai complexa decat am crezut. 

Am descoperit ca pentru mine libertatea este un tort cu nenumarate straturi, glazuri, texturi, culori si ca, atunci cand am ajuns in fata acestei minunatii m-am blocat. Am stat o vreme sa ma uit la tort si sa-i dau tarcoale, as fi vrut sa gust din toate partile odata si nu ma hotaram de unde sa incep...dupa un an am inceput cu adevarat sa o iau incetisor si sa gust pe indelete fiecare bucatica din tort, sa savurez fiecare glazura, fiecare strat, fiecare textura.

Am pregatit un joc distractiv prin care o sa identificam ingredientele, aromele, culorile si felul in care vedem fiecare din noi libertatea. O sa vedem fiecare din noi ce forma si ce gust are libertatea asa cum o simtim din interior.

Vom face o meditatie de relaxare la inceput astfel incat sa ltrimitem tot bagajul grijilor si prejudecatilor undeva in univers unde se transforma in Lumina si apoi stam de vorba cu LIBERTATEA sa vedem ce relatie avem noi cu ea, sa descoperim care sunt ingredientele pe care dorim sa le folosim si trecem la nivelul urmator in care ne folosim creativitatea sa preparam acel fel de mancare care reprezinta cel mai fidel LIBERTATEA pentru fiecare din noi.

Apoi ne uram Pofta Buna! si ne promitem sa gustam in fiecare zi cate o portie din LIBERTATE!

Participarea la atelier se face pe baza de donatie, esti liber sa donezi cat simti! Pentru inscriere completeaza formularul  de mai jos:

NUME *
NUME