Back to All Events

MEDITATIE SEICHIM ALL LOVE LA SFINX, CU PATRICK ZEIGLER

Va invitam la un moment unic in care experimentam Energia SKHM/All Love ghidata de fondatorul acestui sistem, Patrick Zeigler, la Sfinx, unul din cele mai puternice puncte energetice de la glob!

Pentru prima oara in Romania Patrick Zeigler ne va calauzi intr-o calatorie in sufletul nostru in energia Sfinx-ului si in minunatul decor sacru al Muntilor Bucegi.

Costul participarii la meditatie este de 50 de eur, nu sunt incluse costurile de transport (telecabina, trasport in Busteni).

In masura in care vom avea  locuri disponibile in autoturismele participatilor acest lucru va fi anuntat celor care se inscriu. Alte informatii organizatorice primesc cei care se inscriu.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos. Pentru clarificari si detalii puteti suna la Loredana Caradimu 0747497133 sau Laura Liciu 0722512035.

NUME *
NUME

We are inviting you to a unique event! Experience the Seichim All Love energy guided by the founder of this system, Patrick Zeigler, at Sfinx, one of the most powerful energetic spot on Earth!

For the first time in Romania Patrick Zeigler will lead us into a wonderful soul journey in the Sfinx energy and the sacred scenerary of Bucegi Mountains.

The cost for taking part in the meditation is 50 EUR, transportation costs are not included.

We will try to arrange transportation by car with the kindest of participants.

Details will be communicated to those who apply.

For reserving your place please fill in the form:

Name *
Name

 

For clarifications please contact Loredana Caradimu 0747497133 or Laura Liciu 0722512035.