Back to All Events

Atelier "STIINTA SUFLETULUI": SUFLET DE COPIL

 Am dedicat luna iunie amintirilor din copilarie! Vrem sau nu sa recunoastem oricat de maturi ne credem inlauntru ramanem copii toata viata. Unii ii spun copilul interior. Indiferent de modul in care vorbim despre acest aspect al nostru, este extrem de important sa ramanem in contact cu el, sa-i oferim spatiu si timp in viata noastra de zi cu zi pentru ca ne va aduce bucurie, inocenta, creativitate, iubire, chef de joaca si multe alte minunatii...

Uitam de el, copilul din noi, pentru ca fara sa ne dam seama sunt anumite emotii si amintiri din copilarie cu care nu suntem prea confortabili, mai exact poate ne-am simtit raniti, poate am fost loviti, poate nu ne-am simtit iubiti asa cum am fi dorit si cat ne-am fi dorit, poate nu am simtit atentia parintilor care erau ocupati cu alte treburi. Copilul este un aspect sensibil al sufletului nostru, extrem de fragil si pentru ca in primii ani de viata descopera lumea din jur este insetat de cunoastere. Insa tot ceea ce vede si simte ramane ca un program de decodificare al lumii, al relatiilor, al actiunilor si pe care il urmeaza cu strictete toata viata. Asa cum am fost iubiti in copilarie iubim si noi acum, asa cum am fost tratati de catre oamenii din jur (copii si adulti) ramane un program pe care-l urmam si acum. Si multe din lucrurile care ne deranjeaza acum in viata sunt aspecte nevindecate si/sau nemanifestate din copilarie.

Asa ca Mihaela Stan si Loredana Caradimu va invita sa ne permitem sa ne simtim copii din nou, sa facem o clatorie in aceea perioada sa vorbim si sa simtim acele emotii, sa vorbim despre ele deschis si sa vindecam ce avem de vindecat.

Vom folosi tehnici din ThetaHealing si sistemul Seichim All Love!

Sa iubim copilul din noi!

Participarea se face pe baza de donatie, atat cat simtiti!

Despre Mihaela Stan aici: http://www.centruldoor.com/mihaela-stan/

Despre Loredana Caradimu aici: http://www.centruldoor.com/loredana-caradimu/

Pentru participare este important sa va inscrieti la e-mail dor@centruldoor.com, tel 0747497133/ 0722787866 sau sa completati formularul de mai jos:

NUME *
NUME
Earlier Event: June 7
Hatha Yoga cu Laszlo