Back to All Events

"DOR DE MINE" - SESIUNE INDIVIDUALA DE EXPLORARE INTERIOARA

"DOR DE MINE"

SESIUNE INDIVIDUALA DE EXPLORARE INTERIOARA

Am inceput sa plosez in interior dintr-o dorinta si necesitate, parca lumea din afara nu-mi mai era suficienta, nu mai vedeam stralucirea ei si nu ma mai bucuram din tot sufletul si cu adevarat de nimic. Mi-am hranit ego-ul cu dorinta de evolutie personala si am invatat si practicat diverse sisteme Reiki. Am simtit energia si am simtit cum usor, usor incep sa ma simt pe mine din nou. Apoi am avut minunata ocazie sa invat sa lucrez cu Ingerii, Arhanghelii si Maestrii Inaltati. Am inceput sa simt de Lumina, sa ma bucur de ea, sa simt cum inot in ea si sunt ocrotita si binecuvantata. Apoi mi-am dat seama ca e timpul sa plonsez in interior si sa vad ce se ascunde in sufletul meu. Si aici pot spune ca a inceput adevarata aventura, ea continua in fiecare zi. Am participat la doua ceremonii de ayahuasca si peyote si am descoperit sistemul de vindecare si evolutie spirituala Seichim All Love cam in acelasi timp. Acesta a fost un punct important in explorarea mea interioara. Lucrand cu energia All Love  am descoperit de fiecare data alceva despre mine, o alta si alta parte si nu se mai termina pentru ca suntem infiniti. Am trait intunericul, am descoperit suferinta, singuratatea, durerea, tradarea, moartea, invierea, bucuria, inaltarea, am calatorit printre stele, galaxii, am simtit cum corpul meu se transforma intr-un spatiu infinit, am simtit cum sunt una cu pamantul, cum creste iarba din mine si vacile ma pasc. Am simtit ce inseamna bucuria de a fi o steluta mica, mica, un licar doar si senzatia de imensa bucurie atunci cand steluta se uneste cu Marele Soare, cu Marele Suflet. Descopar zi de zi limitari si obstacole noi, ma surprinde inca vastitatea gandurilor si emotiilor care ne invadeaza si ma bucur de ele si de oportunitatea de a le cerceta. Imi place lumea mea si ma bucur de ea!

Te invit ca impreuna sa te ghidez intr-o calatorie minunata, intr-o aventura in care sa descoperi nemarginirea din tine! 

Fiecare sesiune este diferita si unica si ne vom folosi de acele instrumente de care vom avea nevoie pe parcursul calatoriei - de energia Reiki, de informatiile din mandala zilei de nastere, de radiestezie MDH, de energia si ajutorul Ingerilor, Arhanghelilor si Maestrilor Inaltati, de energia si meditatiile sistemului Seichim All Love sau de instrumentele din ThetaHealing.

Ghid: Loredana Caradimu

Participarea se face pe baza de donatie.

Mai multe despre mine aici: http://www.centruldoor.com/loredana-caradimu/

Pentru programari pot urmari zilele in care organizez sesiunile DOR DE MINE aici: http://www.centruldoor.com/?view=calendar&month=June-2016

Daca doresti sa te programezi in alta zi decat cele deja mentionate la sectiunea Harta te rog sa completezi formularul de mai jos sau sa-mi trimiti un e-mail la dor@centruldoor.com

NUME *
NUME
Earlier Event: November 22
YIN YOGA
Later Event: November 24
CONSULTATII AYURVEDICE