Back to All Events

Let's Hug the World - Hug Parade

hugs.jpg

O imbratisare aduce o raza de soare sau o boare de racoare, fiecare simte energia iubirii neconditionate dupa cum doreste!

Ne adunam in piata mare, la Universitate, sa oferim si sa primim imbratisari, sa ne reamintim si sa traim clipe de bucurie, bucuria de a fi om!

Defilam de 23 august, acum dupa 27 de ani, oferind zambete si imbratisari si simtind bucuria cum tropaie prin noi, bucuria de a ne conecta unii cu altii in cel mai simplu mod. Asa intelegem ca eu si cu tine, tu si cu cel de pe strada suntem un singur suflet mare!

Aduceti pancarde, tobe si zambete sincere cu care sa aducem bucurie si iubire pe strazile din Bucuresti, sigur enegia va merge mai departe dincolo de timp si spatiu.

La ora 5PM ne intalnim in fata Teatrului National si cand ne strangem pornim in defilare cu tot cu imbratisare pe Bd. Carol pana la Centrul Door ( Strada Plantelor nr. 27).

Dupa Defilare va invitam la un Ice tea si pepene rece sa stam la o sezatoare la racoare, sa ne povestim experienta si modul in care fiecare din noi am simtit participarea la defilare.

Participarea este gratuita si va multumim pentru inimile voatre deschise si pline de iubire!

Gazdele voastre:
Loredana Caradimu - practician in Terapia cu Ingeri, facilitator Seichim All Love, practician ThetaHealing.
Marius Vornicescu - energoterapeut, nutritionist, autor, instructor yoga international
Maria-Cristina Antonescu - psihoenergoterapeut, art terapie, instructor yoga international

Hug the world in front if you!

NUME *
NUME