Back to All Events

SARBATOAREA OMULUI NOU: CITIRI ANGELICE INDIVIDUALE cu Gabriela Radulici

Miercuri, 21 septembrie, 10:00-14:00, CITIRI ANGELICE INDIVIDUALE cu Gabriela Radulici

" Ingerii sunt o bucurie, un dar de la Dumnezeu pentru noi oamenii! Pe langa mesageri divini, ei sunt ajutoarele noastre aici pe Pamant in indeplinirea misiunii personale, indrumatori in a ne schimba viata si in a constientiza puterea si lumina noastra interioara, divinul din noi. 
Ii avem in permanenta langa noi, chiar daca nu suntem constienti de prezenta lor si luceraza din greu pentru a ne netezi drumul, a ne scoate in cale acele situatii si persoane benefice, care sa ne ajute in ceea ce avem de facut, de la care sa ne intelegem si sa ne luam lectiile si alaturi de care sa crestem, sa cunoastem bucuria si frumusetea vietii pe Pamant. Ingerii sunt in egala masura si gardienii nostri, ne pazesc si ne feresc de tot felul de pericole si indeparteaza din viata noastra acei oameni care se transforma in “pietre de moara”, totul conform legilor divine si in acord cu voia Tatalui Ceresc Suprem. Ne sustin in momentele dificile, de cumpana, ne consoleaza si ne ajuta sa vedem cu mai multa claritate situatia in care ne aflam, ce avem de invatat din ea, de ce si cum am ajuns acolo si ce avem de schimbat. 
Eu am fost inca din copilarie fascinata de ingeri, cer, stele, luna…. mai tarziu am inteles si de ce… Atunci cand a considerat ca sunt pregatita, Dumnezeu mi a deschis un capitol nou in viata, minunat si fascinant. De mana cu ingerul meu pazitor mi am inceput cresterea spirituala, am primit accesul la lumina divina, am luat contact cu lumea angelica, am constientizat cine sunt si o parte din misiunea mea pe acest pamant…dar cel mai important este ca am descoperit bucuria de a trai printre ingeri aici, pe Pamant. Orice drum spiritual este unul cu suisuri si coborasuri, cu multe provocari si obstacole, asa este si al meu, insa de fiecare data cand cad, cand ma supar si spun ca “gata, un mai vreau!”, ei sunt acolo sa ma ridice, sa ma iubeasca neconditionat si sa mi reaminteasca ca un exista “un pot” si ca un sunt niciodata singura!
Asadar, indrumata de ingeri si sustituta de ei la fiecare pas, am hotarat sa dau mai departe, sa impartasesc din cunoasterea pe care am primit-o eu. "

Participarea se face pe baza de donatie. Pentru inscrieri sunati/sms la 0747497133 sau 0724179750 sau completati formularul mentionand si ora la care doriti citirea.

NUME *
NUME