Back to All Events

SARBATOAREA OMULUI NOU:'' CRESTEREA IN CONSTIINTA CU AJUTORUL SUNETELOR BOLURILOR CANTATOARE "

Sambata, 24 septembrie, 20:00-21:00, '' CRESTEREA IN CONSTIINTA CU AJUTORUL SUNETELOR BOLURILOR CANTATOARE " - Dagoz Sacred Sound, muzicieni muzica sacra

" Sunetul este un mijloc de vindecare profunda. Lucreaza in fiinta fiecaruia atat cat ne deschidem. Lucreaza in vindecari ale diverselor boli fizice, asupra vindecarii traumelor emotionale, asupra linistirii mintii, iar pentru cei care cauta evolutia spirituala, sunetul este un instrument de propulsare foarte puternic. 
Determina o crestere mare in constiinta, in functie de nivelul fiecaruia si in functie de cat de mult doreste o persoana sa se dezvolte. Practic nu exista limite, putem ajunge oricat de departe ne dorim. Asa ca poate fi de folos fiecaruia, indiferent de cat ne profund ne dorim sa lucram cu noi insine. Sunetul face parte din medicina vibrationala si din medicina viitorului, iar puterea sunetelor vindecatoare va fi inteleasa mai mult in viitorul apropiat.
Va asteptam cu drag la intalnirea cu sunetele vindecatoare!
Se recomanda o vestimentatie cat mai lejera si sa aveti apa cu dumneavoastra. "

Participarea se face pe baza de donatie. Pentru inscrieri va rugam sa sunati/sms la 0747497133 sau 0724179750 sau completati formularul:

NUME *
NUME