Back to All Events

YIN YOGA

Bazata pe filozofia daoista a polaritatilor interdependente yin yang, care se creeaza reciproc si se afla in continua reglare si balans, YIN Yoga lucreaza pe partile mai profunde ale corpului (fascii, ligamente si tendoane - la nivel fizic si meridiane energetice - la nivelul corpului subtil) stimulate prin mentinerea continua a posturii, fara a se pune accent pe aliniament sau estetica, ci pe scufundarea in profunzimile fiintei, pe starea martor, de prezenta si pe constientizarea a ceea ce se creeaza in interior.
Yin inseamna feminin, lunar, receptiv, profund, static, rece, intunecos, noapte, pasiv si activarea lui vine sa compenseze stilul alert, dinamic, preponderent yang in care traim..
Trezind si aliniind cele 5 elemente in structura profunda a fiintei, integrandu-le si armonizandu-le, fluxul pranic este mult marit iar curgerea lui prin meridianele energetice sustinuta.
Astfel, blocajele dispar la toate nivelurile - fizic, mental, emotional, iar ceea ce ramane este starea de bine, de intimitate cu propriile trairi, de introspectie si infinita pace..

Nu este necesara o practica anterioara sau o pregatire speciala, ci doar deschidere spre constientizarea profunda si optimizarea sistemului complex si minunat care esti !!

Imbracaminte lejera ( o bluza cu maneca lunga si sosete - temperatura corpului scade in timpul acestei practici ), salteluta de yoga si paturica, gasesti la noi.
Costul unei clase este de 45 lei, iar durata este de 90 de minute.
Instructor international Hatha Yoga Traditionala, autorizat Yoga Alliance International USA - MARIA-CRISTINA ANTONESCU, energoterapeut, art terapie (lucrator prin arte combinate), formator autorizat

Rezerva-ti un loc prin sms la numarul de telefon 0724 179750, sau prin completarea formularului de mai jos, Este obligatoriu pentru participare !!!

NUME *
NUME
Earlier Event: February 7
ATELIER PRACTIC DE YOGA CU BABAJI
Later Event: February 8
HATHA FLOW