Back to All Events

CONFERINTA Seichim ALL LOVE: “IT’S ALL ABOUT LOVE”

Vorbim mult zilele acestea despre IUBIRE, cat de important este sa manifestam acest sentiment in viata de zi cu zi. E un inceput bun pentru ca dam energie acestui cuvant!

Dar cat de des suntem IUBIRE?

Vino la conferinta gratuita “IT’S ALL ABOUT LOVE!” si o sa faci cunostinta cu sistemul Seichim ALL LOVE, o sa simti energia IUBIRII! Este o avanpremiera la intalnirea din aceasta vara cu fondatorul acestui sistem, Patrick Zeigler!

Patrick a primit initierea in Marea Piramida acum multi ani si de atunci calatoreste in toata lumea ca un mesager al acestei energii vindecatoare.  Pentru ca IUBIREA are puterea de a vindeca, are PUTEREA de a te uni cu Cerul si Pamantul, este energia care are putere de creatie, este acel ingredient care poate transforma totul.

La aceasta intalnire o sa iti prezentam informatiile despre sistemul Seichim ALL LOVE, iti prezentam detaliile programului “All LOVE Summer Fest cu Patrick Zeigler” din aceasta vara si o sa simti aceasta energie LIVE prin meditatia in care te vom conduce.

Pe scurt aceasta energie iti deschide sufletul si te ajuta sa-l explorezi, te ajuta sa vindeci acele emotii pe care le-ai tinut ascunse, unele de care esti constient, altele uitate de mult, te ajuta sa calatoresti si sa descoperi situatii care necesita intelegere din alte vieti, este o energie care te poarta liber si te uneste cu SURSA!

Fie ca iubirea sa te poarta pe aripile ei si sa-ti deschida drumurile catre intalnirea cu ALL LOVE!

Cu iubire,

Laura si Loredana

Participarea la conferinta este gratuita dar necesita inscriere.

Pentru inscrieri poti suna/trimite smsla 0747497133/0722512035, poti trimite un e-mail la dor@centruldoor.com/liciulaura@yahoo.com sau complete formularul de mai jos:

NUME *
NUME

Later Event: June 13
CURS QI GONG