Back to All Events

Superputerea Mea - Atelier De Creativitate Pentru Copii

child-2443969_960_720.jpg

Traim intr-o lume in care ti se sugereaza in permanenta ce sa faci, cum sa vorbesti, ce sa simti, cu ce sa te imbraci sau ce profesie ar trebui sa alegi si unde mass media si internetul creeaza modele de viata. Devine din ce in ce mai complicat sa fii ceea ce esti in sinea ta si nu ceea ce ti se prezinta ca ar trebui sa fii.
Si totusi...cum ar fi sa te lasi văzut de ceilalti exact asa cum esti, sa-ti exprimi liber emotiile si gandurile fara frica de a gresi, in lipsa oricarei judecati, sa-ti constientizezi in tihna punctele tale forte si punctele tale slabe pe care apoi sa inveti sa le transformi in puncte forte?

Te-ai gandit cum ar fi o "altfel" de scoala in care sa ne amintim ne ascultam vocea interioara si sa ne aliniem fluxului Universului, in care sa învăţam unii de la alţii ce presupune comunicarea umană autentica, redescoperind conexiunea dintre noi, împărtăşirea momentului in stare de prezenta, in care sa invatam sa iubim si sa ne iubim , sa iertam, sa ne traim emotiile plenar si sa le dam un sens?

Cum ar fi sa manifesti super-puterea pe care fiecare dintre noi o avem - conexiunea autentica prin joc, alalturi de celalalti?
Cum ar fi sa infloresti manifestandu-te pe tine cel adevarat?

Programul este facilitat de Mihaela Catichi, coach si trainer pentru copii
" Intentia mea pentru acest atelier este sa creez acel spatiu in care copilului meu interior i-ar placea sa evadeze si unde copiii sa-si aminteasca de acel "Acasa " din sufletul lor. Imi doresc sa le ofer contextul in care sa-si puna intrebari si sa-si dea raspunsuri si pentru orice nu au un raspuns de la parinti sau de la scoala, sa invete sa ceara mai Sus, sa inteleaga cum functioneaza creierul lor in cel mai practic mod, despre conexiunile si echilibrul dintre emisfera stanga vs. emisfera dreapta, despre teoria lui "altfel".

Ne vom conecta la universul nostru interior in joaca si cu bucurie, iar partenere ne vor fi instrumentele de Coaching Points of You si poveștile terapeutice, marionetele si teatrul arhetipal, creioanele colorate, nasturasii, instrumentele muzicale si in egala masura copacii, iarba si orice alt obiect ce va intra in raza noastra de actiune."

Programul face parte dintr-o suita de ateliere de dezvoltare personala destinat copiilor de minim 6 ani.

Costul atelierului este 50 lei iar participarea este conditionata de inscriere prealabila OBLIGATORIE!

Locuri sunt limitate. Pentru informatii suplimentare si inscrieri ne puteti contacta la:
apel/sms 0747 497133 (Loredana Caradimu), lorecaradimu@gmail.com; Mihaela Catichi 0723772776, sau puteti completa formularul de mai jos:

NUME PARINTE *
NUME PARINTE