Back to All Events

"CALEA SPRE SUFLET"- CONSILIERE INDIVIDUALA

CALEA SPRE SUFLET

 

Bucuria ta vine din interiorul tau, de la mesajele pe care sufletul ti le transmite si uneori mintea le opreste pentru ca realitatea exterioara nu corespunde cu ceea ce este inlauntrul tau.  Daca simti ca repeti acelasi situatii si nu se schimba nimic, daca ceea ce faci nu te mai multumeste sau daca vrei sa gasesti raspunsuri care sa te indrume spre scopul idealului tau, te astept la o sedinta de consiliere pentru a parcurge impreuna pasii spre cunoasterea ta.


Ghid: Mihaela Stan


Sunt certificata ca si consilier pentru dezvoltare personala, formator si lucrator prin arte combinate. Am practicat mai multe sisteme de cunoastere precum: Theta Healing, EFT, Terapie cu ingeri, astrologie, numerologie, Reiki, Karuna, Isis Seichim si din fiecare am ales ceea ce mi se potriveste si mă poate ajuta nu doar pe mine, dar si pe cel care sta in fata mea. Mai multe despre mine aici: http://www.centruldoor.com/mihaela-stan/

Detalii despre programari si costuri le veti primi la nr de tel: 0722787866 sau pe adresa de email: bless_mihaela@yahoo.com sau puteti completa formularul aici:

NUME *
NUME
Earlier Event: May 24
Hatha Yoga cu Laszlo