Back to All Events

Curatarea campului mental - atelier practic

information-427515_960_720.png

Zilnic ne auzim pe noi si pe cei din jur spunand - Sunt stresat! parca este "mantra mileniului" ..
Surse de tensiune, conflicte, informatie multa si diversa, ganduri multiple de diferite frecvente - toate vin sa aglomereze si sa adauge la presiunea pe care o simtim din toate directiile pe campul mental care e necesar sa integreze, selecteze, "digere" tot ceea ce primeste ca "hrana".

Astfel ajungem sa nu mai avem liniste, sa gandim non-stop, sa uitam cat de important este sa ai o minte clara, curata, care are capacitatea de a genera idei, solutii si sa se joace. Si suntem si mai stresati pentru ca stim, am inteles, cat de important si puternic este mentalul nostru. Am inteles ca ceea ce gandim are o mare putere de manifestare..

Deci te invit la un atelier practic in care iti iei 2 ore ragaz si faci curat in corpul mental, prin tehnici simple de respiratie si meditatie, pana ajunjem sa simtim acest camp important, imaculat, stralucitor, ca o casa proaspat zugravita.

Ghid terestru. Loredana Caradimu

Participarea este pe baza de donatie. Locurile sunt limitate.Te rugam sa-ti rezervi un loc printr-un mesaj privat pe facebook, apel/sms la 0747497133, Loredana Caradimu, e-mail: lorecaradimu@gmail.com, sau completeaza formularul de mai jos
Va astept cu drag!

NUME *
NUME