Back to All Events

CURS THETAHEALING BAZA


THetaHealing este una din cele mai eficiente si cautate metode energetice de lucru asupra fiintei spirituale. Acest lucru se datoreaza faptului ca este simpla si rapida. Este foarte usor de aplicat in orice moment al zilei si cu ea poti lucra asupra ta la orice nivel: fizic, spiritual emotional, psihologic. THetaHealing are credibilitatea pentru ca tot mai multe persoane au obtinut rezultate extraordinare utilizand-o in viata de toate zilele. Aud de multe ori in deschiderea cursurilor, persoane care spun: "imi doresc demult sa fac un curs THetahealing".

Atunci cand vibratia ta atinge o anumita cota, lumea se aliniaza si reusesti sa faci primul curs baza. Apoi, pare ca nu mai vrei sa te opresti, pentru ca doresti sa aprofundezi si sa te perfectionezi. Si ai si posibilitatea sa o faci, pentru ca dupa un curs baza sau incepatori la care are acces orice persoana care simte aceasta chemare, urmeaza cursul avansat, apoi alte cursuri (Dig Deeper, Jocul Vietii, Manifestare si Abundenta) care te conduc spre calea catre tine insuti/insati, dar si mai mult decat atat, spre ceea ce ai vrut dintotdeauna: sa fii de folos, sa fii o lumina, un sprijin in cautarile celor de langa tine. Si cine nu si-ar dori sa fie de folos semenilor sai?

La primul curs baza inveti:
-cum sa te conectezi cu Creatorul si lumea posibilitatilor infinite.
-cum sa faci citiri intuitive
-cum sa faci vindecari fizice
-cum sa identifici programe absorbite de suconstientul tau in anii cand nu te puteai opune acestora.
-cum sa scoti programele distructive, cum sa deprogramezi subconstientul si cum sa-l reprogramezi.
-cum sa-ti aduci acasa bucuatile de suflet pierdute prin relatiile intime si afective cu alte persoane in toate generatiile.
-cum sa gasesti sufletul pereche.
-cum sa manifesti realitati diferite
-cum sa intineresti.
-si multe altele...

THetaHealing este un set de tehnici cu care lucrezi asupra fiintei tale si este bine sa ai la indemana un astfel de instrument in zilele in care evolutia spirituala este o cerinta.

Te astept la curs in Bucuresti in data de 13-14-15 Mai.
Investita este 650 lei.

Inscrie-te si depune in cont un avans de 200 lei pana la data de 12 mai si iti asiguri participarea cu 500 lei. Adu cu tine un prieten si amandoi platiti 450+450. Sau inscrie-te si la cursul avansat din 10-11-12 iunie si platesti pentru ambele cursuri 900 lei.

Inscrie-te pe acest formular http://goo.gl/forms/iy2gaeOg75 scrie cine ti-a recomandat cursul si vei primi datele pentru depunerea avansului.

Te astept cu drag si... pana ne vom intalni, Dumnezeu sa te tina cu blandete in palma Lui.

Georgeta Sultan 0773993917

Later Event: May 16
YIN YOGA CLASS