Back to All Events

"ONE LOVE", RETREAT PENTRU PARINTI SI COPII


Cand primim pentru prima oara copilul in brate, simțim cum fericirea ne inunda. Ne simțim in al 9 lea CER! 

Apoi usor, usor ne lasam coplesiti de griji, de rolurile multiple pe care le jucam in viata si uitam sa ne bucuram, uitam de ce ne-am dorit atat de mult un copil.

Pe de alta parte, ne petrecem timp “educand” copiii nostri dupa reguli in care nici noi nu credem sau pe care nu le intelegem. Si din nou, uitam ca cel mai important este sa ne imbratisam copiii, sa le spunem povesti, sa ne jucam impreuna, sa le aratam cat de mult ii iubim. Pentru ca iubirea, aceasta minunata energie, este singura care conteaza, este singura care hraneste sufletul nostru si pe al lor, este singura “invatatura” care-i ajuta sa se dezvolte armonios.

Centrul DOOR și Lilik YOGA

va propun o ocazie in care noi, parintii, sa ne reconectam de la suflet la suflet cu copiii nostri.

Ne vom bucura unii de altii in activitati distractive si care ne ajuta sa ne redescoperim unii altora frumusetea din interior. Ateliere de creativitate, mindfulness, yoga pentru copii, family yoga, aventuri cu zane si alte povesti sunt cateva din activitatile pe care vi le propunem pentru a ne bucura impreuna.

Detaliile programului

 

Ziua 1

JOI - CONSACRATA CUNOASTERII

Prezentare Program si Activitate de Armonizare.

Dupa cazare si cina, echipele (fiecare familie formeaza o echipa) sunt invitate sa-si realizeze un steag și esarfe personalizate cu numele si simbolul echipei, prin joc, miscare si crafting. Dupa ce se finalizeaza munca in echipa, va avea loc o prezentare a echipelor. Fiecare echipa isi va prezenta intentiile cu care a venit si care este obiectivul pe care doreste sa-l realizeze in acest retreat. De asemenea, echipele dau startul unui jurnal de tabara pe care il vor impartasi cu grupul in momentele de relaxare.

Ziua 2

VINERI - CONSACRATA “BUCURIEI”

DIMINEATA

Mic dejun

Atelier Mandale:

Pictam mandale consacrate energiei BUCURIEI cu care dorim sa lucram pe parcursul zilei. Fiecare familie va avea o plansa pe care o vor lucra impreuna, copiii si parintii.

Atelier pentru parinti: 

Trezirea si vindecarea copilului interior.

Atelier de Yoga pentru copii:

Ne punem ochelarii speciali, intram in Lumea Yoga si ne lasam imaginatia libera. Salutam Soarele, inventam povesti și le traspunem in posturi yoga, dansam si ne jucam. Onoram copilaria, dand posibilitatea copiilor sa se simta cu adevarat copii.

Mindfullness pentru parinti si copii:

Exersam constienta momentului acum si aici.

(Atelierul pentru parinti si atelierul de yoga pentru copii se desfasoara in paralel)

PRANZ SI ODIHNA

DUPA-AMIAZA

Atelier despre spiritele naturii:

Treasure Hunt - Parinti si copii lucreaza in echipa pentru descoperirea comorii ascunse.

Reconectare parinti și copii prin Atelier Family Yoga

Povesti traduse in posturi de yoga, dans si jocuri in parteneriat, parinte-copil. Pentru un timp, parinții lasa seriozitatea la o parte si elibereaza copilul interior.

Atelier de creativitate pentru intreaga familie

Lasam creativitatea sa se manifeste, ne bucuram impreuna de culori, emotii si simbolurile BUCURIEI si pictam sacose din panza si tricouri pe care le luam acasa pentru a ne aminti de momentele minunate traite impreuna.

Program de voie

SEARA

Cina

Foc de tabara, cantam si dansam, impartasim emotiile zilei.

 

Ziua 3

SAMBATA - CONSACRATA “IUBIRII”

DIMINEATA

Mic dejun.

Atelier mandale:

Pictam mandale consacrate energiei IUBIRII cu care dorim sa lucram pe parcursul zilei. Fiecare familie va avea o plansa pe care o vor lucra impreuna, copiii si parintii.

Atelier de Yoga pentru copii:

Ne punem ochelarii speciali, intram in Lumea Yoga si ne lasam imaginatia libera. Salutam Soarele, inventam povesti si le traspunem in posturi yoga, dansam si ne jucam. Onoram copilaria, dand posibilitatea copiilor sa se simta cu adevarat copii.

Atelier pentru parinti:

Identificam si vindecăm emotiile nemanifestate, a tiparelor legate de a iubi si a fi iubit.

Mindfulness pentru parinti si copii:

Exersam constienta momentului acum si aici.

(Atelierul pentru parinti si atelierul de yoga pentru copii se desfasoara in paralel)

PRANZ SI ODIHNA

DUPA-AMIAZA

Atelier de creativitate pentru copii si parinti - Storytelling & creative drama:

Impreuna, copii si parinti scriu o poveste, apoi, dupa ce primesc cateva indrumari despre cum se construiește o poveste, o pun in scena.

Reconectare parinti si copii prin Atelier Family Yoga:

Povesti traduse in posturi de yoga, dans si jocuri in parteneriat, parinte-copil. Pentru un timp, parintii lasa seriozitatea la o parte si elibereaza copilul interior la joaca.

Jocuri de echipa în aer liber

Lasam liber spiritul ludic și ne jucam impreuna. Sarim cu sacul, sarim intr-un picior, gasim obiecte, parasuta, etc

Program de voie

SEARA

Cina Festiva

Foc de tabara, cantam si dansam, impartasim emotiile zilei.

Ziua 4

DUMINICA- CONSACRATA “RECUNOSTINTEI”

 

DIMINEATA

Mic dejun.

Atelier Mandale

Vom picta mandale consacrate energiei RECUNOSTINTEI cu care dorim sa lucram pe parcursul zilei. Fiecare familie va avea o plansa pe care o vor lucra impreuna, copiii si parintii..

Meditație pentru a trimite lumina si iubire planetei Pamant

Cu totii traim pe aceeasi planeta, Terra este casa noastra pe care trebuie sa o onoram si sa o iubim ca fiind parte din noi. Parinti si copii, impreuna,  imbratisam copacii, le transmitem iubirea noastra si ne incarcam cu iubire.

Copacul Familiei

Fiecare familie planteaza un copac pe care-l poate vizita oricand si caruia ii poate transmite iubire in fiecare zi.

Discutii de grup despre experienta traita in retreat

Fiecare echipa poate prezenta cateva inregistrari/insemnari din jurnalul video/foto/scris.

PRANZ

Poze de grup. Imbratisari.

 

UNDE:

Locatia este la munte, detaliile locatiei vor fi anuntate catre cei care se inscriu.

COST:

1150 lei - 650 lei/ 1 adult; 500 lei/ 1 copil

Include cazare și mic dejun și acces la toate atelierele și activitățile de mai sus, plus toate materialele folosite.

Pentru al doilea copil se acorda o reducere de 15% din pretul pentru copil, iar pentru al doilea adult, reducerea este de 15% din pretul pentru adult.

Pentru rezervare este necesara plata unui avans de 20% din suma totala pana la 1 august 2016. Locurile sunt limitate.

DETALII ȘI ÎNSCRIERE:

Pentru inscriere te rugam sa trimiti un e-mail la dor@centruldoor.com sau lilik@yogapentrucopii.ro, sau sa completezi formularul de mai jos; pentru detalii poti suna la 0724.305.803/ 0747497133

NUME *
NUME

DESPRE ORGANIZATORI:

Loredana Caradimu - CENTRUL DOOR

www.centruldoor.com

Dupa 20 ani de experiente intense in domeniul comunicarii, am inceput sa simt ca drumul meu se indreapta spre cautari in interiorul meu.

In ultimii ani, am lucrat cu energia Reiki, am invatat semnificatia Mandalelor, m-am initiat in Terapia cu Ingeri si am simtit puterea iubirii in atelierele All Love cu Patrick Zeigler si profesorii romani.

Am inteles ca, mai mult decat orice, suntem aici pe acest Pamant pentru propria noastra evolutie spirituala si modul in care ne manifestam ca oameni are un impact semnificativ in viata noastra, dar si la nivel mai mare, la nivelul intregii planete. Așa ca am lasat in urma ce am avut de lasat, am luat ceea ce am invatat si m-am decis sa merg mai departe, asa cum mi-a soptit sufletul de ani buni.

Liliana Ionescu - Lilik Yoga

www.yogapentrucopii.ro

In cei 15 ani de cariera jurnalistica in televiziune si presa scrisa, am vorbit despre frumusetea exterioara, despre trenduri in beauty si fashion. La un moment dat, am simtit ca frumusetea experioara palește in absenta celei interioare, iar acela a fost momentul in care mi-am schimbat meseria si am devenit instructor de yoga pentru bebelusi, copii, adolescenti si familii, si instructor Pilates.

Am inteles ca, in afara de beneficiile fizice, yoga actioneaza la nivel psihic, emotional si spiritual, iar copiii au nevoie sa inteleagă faptul ca sunt mai mai mult decat un trup si o minte, ei sunt uniunea trup, minte, suflet.

Cred cu tarie ca generatiile actuale de copii sunt cele care pot aduce o schimbare la nivel profund, de aceea cred ca yoga ii poate ajuta pe copii sa vada lumea diferit de cum o vedem noi, frumoasa, buna, plina de bucurie si iubire.

Copiii trebuie sa invete sa fie, nu sa aiba, si atunci au toate sansele sa devina adulti sanatosi si fericiti.