Back to All Events

WORKSHOP SEICHIM/ ALL LOVE CU PATRICK ZEIGLER, BUCURESTI


Sistemul „SKHM/All Love” este deja cunoscut in Romania de la inceputul anilor 2000, cand Maestru Vlad. T. Popescu l-a adus pentru prima oara in Romania pe Patrick Zeigler. Si de atunci, an de an, atat Vlad cat si Cornelia Solomon, Dan Vatcu au organizat conferinte si grupuri All Love in Bucuresti si Bacau cu Patrick. De-a lungul timpului, din randul celor care au participat la grupuri si au simtit efectul terapeutic cat si impactul rapid asupra evolutiei spirituale al energiei All Love, au devenit facilitatori. Astfel ca in multe centre de dezvoltare personala exista profesori si facilitatori ai sistemului: Bucuresti, Bacau, Iasi si Focsani sunt cele mai active in acest demers.

Incepand de anul trecut ne-am propus sa continuam experientele binefacatoare ale grupurilor All Love cu Patrick Zeigler in Bucuresti si anul acesta ne-am propus, pentru prima oara, ca pe langa conferinta si grupul de 2 zile din Bucuresti sa organizam si un retreat in Muntii Bucegi, timp de 4 zile, in care vom experimenta All Love atat in calitate de cursanti dar si ca viitori profesori.

Sufletul este darul cel mai de pret pe care l-am primit de la Sursa, este firul rosu de comunicare cu Creatorul si cu intreg Universul. Din pacate de multe ori, datorita diverselor evenimente si situatii din viata noastra acest centru de comunicare si ascensiune este blocat, incarcat, ranit, mutilat, gol. Aproape uitam ca avem suflet, lasandu-ne directionati doar de minte. Insa vine un timp cand simtim ca suntem rupti de noi, simtim ca nu ne mai apartinem si descoperim ca viata noastra nu mai face sens.

Si atunci ajungem sa descoperim ca ne-au fost date remedii, ca putem sa ne refacem legatura cu sursa, ca putem sa simtim din nou, ca putem sa fim bucurosi, fericiti, ca exista o sansa pentru a ne conecta la Pace.

Toate acestea se intampla ca printr-o magie atunci cand participi la All Love.

De ce? Pentru ca aceasta energie faciliteaza si reface legatura cu sufletul nostru, este miracolul care ne readuce sufletul in Lumina, acolo unde se simte el bine.

Fiecare sesiune de All Love este diferita, descoperi noi fatele ale sufletului tau, descoperi oameni si situatii pe care le-ai uitat sau le-ai ascuns din aceasta viata sau de alta data. Este una din cele mai incredibile experiente, pentru ca pur si simplu ai revelatia lui TOT si a lui UNU, ai revelatia nemarginirii care se ascunde in sufletul tau.

Lasati loc sufletului in viata voastra pentru ca este locul care stie tot despre voi, despre cine sunteti si ce va doriti ca sa atingeti acea fericire incomensurabila care pare fictiune de multe ori!

Timp de doua zile Patrick Zeigler, fondatorul sistemului de vindecare si evolutie spirituala SKHM/All Love ne va ghida in explorarea sufletului nostru prin diferite tehnici de meditatie specifice acestui sistem.

Costul de participare la workshop este:  250 EUR pentru prima participare, 200 EUR pentru a doua participare, 150 EUR de la a treia participare in sus.

Pentru inscriere este necesar sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti un e-mail la dor@centruldoor.com. Daca doriti clarificari puteti suna la Laura Liciu 0722512035 sau Loredana Caradimu 0747497133.

NUME *
NUME