Back to All Events

YOGA NIDRA

Yoga Nidra sau somnul yoghin constient (in traducere literala "somn profund in care constiinta este unificata") are radacini in traditia tantrica si reprezinta o tehnica puternica de relaxare ghidata care faciliteaza accesarea unor niveluri adanci ale mintii subconstiente si operarea constienta in acele straturi, cu scopul ultim de a atinge Samadhi (starea de realizare suprema).
 

Corpul se relaxeaza complet intre starea de veghe si somn, scufundandu-se in lumea interioara, in acea stare pe care yoghinii o numesc Pratyahara sau retragerea simturilor din exterior.


Beneficiile sunt extraordinare in ceea ce priveste activarea potentialului transformator al propriei naturi, ridicarea treptata a nivelului de constiinta dincolo de limitarile planului material, marirea capacitatii de introspectie, a creativitatii, eliminarea oricaror blocaje energetice, iar la nivel fizic tensiunile si orice forma de anxietate sunt reduse, stresul, chiar si cel post traumatic si toate somatizarile care se nasc din acestea dispar, iar capacitatile de regenerarea si reinnoire din interiorul fiintei se activeaza.

Nu este necesara o practica anterioara ci doar dorinta de explorare, optimizare si evolutie personale.
Imbracaminte lejera si paturica !

 

Costul sedintei este de 50 ron iar participarea se face pe baza de rezervare ferma completand formularul de mai jos, tel sau sms la  0724 179750 - Maria-Cristina Antonescu.

Intructor: Maria- Cristina Antonescu

Instructor Hatha Yoga International, autorizat Yoga Alliance International USA, prin Purna Yoga Academy - MARIA-CRISTINA ANTONESCU, energoterapeut, lucrator prin arte combinate (art terapie), formator autorizat

Mai multe despre Maria Cristina Antonescu aici: http://www.centruldoor.com/maria-cristina-antonescu/

NUME *
NUME
Earlier Event: May 9
CURS QI GONG